Nieuwe data Zien!-experttrajecten 22 mei 2019

In twee dagen alles leren over het werken met Zien! en het begeleiden van je team daarin. Dat kan met het experttraject van Zien!

Ib’ers, gedragsspecialisten en zorgcoördinatoren kunnen zich aanmelden voor dit traject. We organiseren de trajecten nu in verschillende regio’s. Zo is er altijd een traject bij jou in de buurt! 

“Ik heb tijdens het experttraject meer inzichten gekregen in het werken met Zien!. Ik voel me bekwaam om samen met het team aan de slag te gaan met Zien! bij ons op school.” 
 
Wil je ook zo enthousiast met Zien! aan de slag gaan op je school? Volg dan één van onze trajecten bij jou in de buurt! 
Daarnaast is er in Gouda een experttraject voor (v)so-scholen.  
 
Wil je in je eigen regio een experttraject organiseren? We denken graag met je mee. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Bert van de Waerdt.  
 
Deelnemers aan de experttrajecten zijn er erg positief over de tweedaagse cursus. Een greep uit de reacties van deelnemers: 
 
“Tijdens het Zien!-experttraject heb ik een enorme diepgang ervaren/gekregen in de mogelijkheden en het gebruik van Zien! Ik heb veel inhoudelijke kennis gekregen over Zien!, ook de praktische adviezen en werkvormen waren erg waardevol.” 
 
“Ik heb tijdens het Zien!-experttraject meer inzicht in de Zien!-cyclus gekregen. Ook kan ik de vraag: ‘waarom vullen we Zien! in?’ beantwoorden. Daarnaast heb ik geleerd hoe ik de collega’s kan meenemen om Zien! op de juiste manier te gebruiken.” 
 
Heb je eerder het traject gevolgd? Dan nodigen we je uit voor de terugkomdag! We praten je bij over nieuwe ontwikkelingen, je gaat praktisch aan de slag en er is weer veel ruimte voor  uitwisseling en intervisie.  

Meer nieuws

  • Verdeeldheid over het afschaffen van toelatingstoetsen op de pabo

   In diverse media is gesuggereerd dat de toelatingstoetsen voor de pabo worden afgeschaft. Minister Van Engelshoven heeft in een overleg met de Tweede Kamer duidelijk gemaakt dat daar op dit moment geen sprake van is.

  • Driestar educatief neemt deel aan stadsdebat Gouda

   Hoe gaan we als samenleving om met opvattingen die als strijdig worden gezien met de democratie? Wat is het effect daarvan op de cohesie in de stad en wat zijn gevolgen voor polarisatie?

  • Driestaferelen in vijf bedrijven

   De reünie op 7 september was dé aftrap voor het jubileumjaar van ‘De Driestar’. 75 jaar Driestar levert genoeg leuke, ontroerende of gewoon interessante verhalen op. Neem het verhaal van Arie van Groningen student pedagogische academie De Driestar(1973-1976), achtereenvolgens onderwijsadviseur en docentenopleider bij Driestar educatief (2002 tot heden).

  • Leraren bedankt!

   Afgelopen zaterdag was het de Dag van de leraar! Om leraren een beetje extra in het zonnetje te zetten gingen we vrijdag langs bij basisschool De Wartburg in Woudenberg.

  • Vier nieuwe uitgaven in onze webwinkel

   Vier nieuwe uitgaven in onze webwinkel