Nieuw: teamtraining Acadin zinvol benutten 20 mei 2022

Met Acadin krijgen talentvolle leerlingen in het primair onderwijs de kans zich in hun eigen tempo verder te ontwikkelen. De krachtige digitale leeromgeving biedt scholen ondersteuning bij het vormgeven van verrijkingsonderwijs op maat. Benieuwd hoe jullie Acadin optimaal kunnen benutten? In onze teamtraining gaan we graag met jullie aan de slag.

Acadin

Acadin is geschikt voor talentvolle leerlingen in het primaire onderwijs (25% best presterende leerlingen, inclusief hoogbegaafde leerlingen) maar kan ter aanvulling ook worden ingezet voor de hele klas. In deze teamtraining kunnen we beide mogelijkheden belichten, dus de inzet van Acadin voor de best presterende leerling, maar juist ook het benutten van Acadin voor de hele klas.

Teamtraining Acadin optimaal benutten

Een teamtraining is altijd maatwerk. Voorafgaand aan een teamtraining stemmen we de inhouden dan ook specifiek af op de context van jullie school. We vinden het belangrijk dat we aansluiten bij jullie praktijk, zodat je met de input direct de volgende dag aan de slag kunt.

Meer informatie en aanmelden

Enthousiast geworden of wil je meer weten? Klik hier voor meer informatie over de teamtraining of neem concat op met Mirjam Floor

Meer nieuws