Listen carefully! Onderwerp Conference Primary English 22 februari 2022

Listen carefully! Dat ís het onderwerp van de Conference Primary English 2022. Elk jaar staat er een taalvaardigheid centraal en dit jaar is dat luisteren. Listening is namelijk een complex proces: leerlingen moeten het begrijpen, interpreteren en er ook op reflecteren. Vandaar: Listen carefully!

Vragen die je als leerkracht kunt hebben bij het onderdeel Listening zijn: 

  • Welk audiovisueel materiaal kun je het beste inzetten? 
  • Hoe belangrijk is een moedertaalspreker eigenlijk?  
  • oe spreek je zelf als leerkracht op enthousiasmerende en stimulerende manier met je leerlingen, zodat zij ook aan het spreken gaan? 
  • In hoeverre stem je af op de belevingswereld van leerlingen?
Tijdens de Conference Primary Englisch 2022 beantwoorden we deze én jouw vragen. Je bezoekt een lezing, workshops en onder het genot van een high tea ontvang je nog meer informatie. Momenteel zijn we druk bezig een inspirerend programma voor je samen te stellen. Wil je hiervan op de hoogte worden gehouden en weten wanneer je je kunt aanmelden? Vul dan dit formulier in. Je krijgt dan van ons een e-mail als de informatie compleet is en de inschrijving geopend is. 
 
Ohja nog een laatste keer ‘Listen carefully!’: de datum is verzet van 6 april naar 25 mei 2022. Noteer je het in je agenda?

Meer nieuws