Laat je inspireren op de Conference Primary English 2020 13 december 2019

Wil jij je lessen Engels meer body geven? Je leerlingen naast de Engelse methode nog meer uitdagen? Laat je inspireren op onze Conference Primary English 2020. Hope to see you there!

Je kent het wel: je wilt in je klas meer met Engels doen. Je hebt je methode en die volg je trouw één keer in de week. Maar hoe kun je nog meer aan Engels doen? Kun je in je andere lessen ook iets met Engels doen zodat je leerlingen het spelenderwijs oppikken? We zien allemaal in dat jong Engels leren belangrijk is. Maar hoe doe je dat?

Engels op de basisschool

Met deze vragen kun je terecht op de Conference Primary English 2020 op 29 januari a.s. Deze jaarlijkse
conferentie biedt een scala aan inspiratiebijeenkomsten en leerzame workshops, waar je van experts en van elkaar kunt leren. Wat zijn de laatste ontwikkelingen in het vak? Hoe pakken andere goede scholen het aan? Zijn er nog meer mogelijkheden met de methodes en middelen die we al in huis hebben? Op al deze vragen krijg je tijdens de conferentie antwoorden.

Think creative

Dit jaar is het thema ‘Think creative’. We bieden je creatieve ideeën aan en laten je ook zelf creatief nadenken over je lessen Engels. Dit jaar hebben we onze opzet vernieuwd! Je duikt de diepte in tijdens de workshops en inspiration sessions en je vergroot je kennis tijdens een kennismarkt, waarop je kennis maakt met allerlei organisaties rond Engels op de basisschool. Je hebt uitgebreid de tijd om in gesprek te gaan met leerkrachten van andere scholen, je netwerk uit te breiden en je vragen te stellen aan experts. De workshops, gesprekken en kennisontmoetingen zijn de perfecte aanzet voor nieuwe activiteiten, verrassende inzichten en een frisse blik voor je Engelse programma op school.We sluiten de conferentie in stijl af  met de traditionele, oer-Britse high tea. Tijdens het eten van allerlei hapjes kun je met collega’s of nieuwe contacten napraten over deze inspirerende middag.

Aanmelden

Noteer 29 januari in je agenda en schrijf je snel in via www.driestar-educatief.nl/cpe2020

Meer nieuws

    • Driestar educatief gaat webwinkel volledig vernieuwen

      We hebben goed nieuws! Driestar educatief gaat haar webwinkel volledig vernieuwen.

    • Mooie scores Keuzegids voor de master Leren en Innoveren

      Studenten geven in de Nationale Studenten Enquête aan tevreden te zijn over de masteropleiding Leren en innoveren bij Driestar hogeschool die samen met de hogescholen CHE en Viaa gegeven wordt. Op vier van de vijf onderdelen scoort de master bovengemiddeld, en op één onderdeel gemiddeld. Dat is te lezen in de Keuzegids masters 2024.

    • Janneke de Jong-Slagman benoemd als lector Geletterdheid bij Driestar educatief

      Binnen het onderzoekscentrum van Driestar educatief start per 1 augustus 2024 het lectoraat Geletterdheid. Dit nieuwe lectoraat heeft als doel een bijdrage te leveren aan een positieve, inhoudsgerichte leescultuur bij zowel leerlingen in het primair en voortgezet onderwijs als bij studenten in het middelbaar en hoger beroepsonderwijs. Dr. Janneke de Jong-Slagman is benoemd als lector en zal leidinggeven aan dit lectoraat.

    • Vijf jaar associate degree Pedagogisch Educatief Professional

      Hoera! De associate degree Pedagogisch Educatief Professional (ad-pep) bestaat vijf jaar. Studieleider Evert de Bruin: ‘De afgelopen vijf jaar laten zien dat de opleiding voorziet in een behoefte. Onderwijs en zorg raken steeds meer vervlochten en daarbinnen kan de ad-pepper een mooie rol vervullen.’

    • Save the date: lectorale rede en installatie dr. Bram Kunz

      Op Deo Volente 13 juni 2024 hoopt dr. Bram Kunz zijn lectorale rede uit te spreken in de Sint Janskerk te Gouda. Het College van Bestuur van Driestar educatief nodigt u van harte uit aanwezig te zijn bij de installatie van dr. Bram Kunz tot lector van het lectoraat "Vorming van christelijke onderwijsprofessionals in de 21ste eeuw".