Kennen we jou niet ergens van? 24 mei 2019

Nee, we kennen je juist nog niet. En daar willen we snel verandering in brengen. Binnen Driestar educatief zijn we met regelmaat op zoek naar nieuwe collega’s op het gebied van financiën, P&O en marketing & communicatie. Graag komen we met je in contact. Kom je donderdagavond 13 juni een kop koffie met ons drinken?

Wij zoeken jou!

Bij Driestar educatief zijn we op zoek naar christelijke professionals die hun talenten willen inzetten voor onze onderwijsorganisatie. Op dit moment is dat vooral voor de afdelingen p&o, financiën en marketing & communicatie. Daarom organiseren we een avond waarop we op een laagdrempelige manier kennis met elkaar kunnen maken. Je ontmoet collega’s van de genoemde afdelingen en we geven je informatie over hoe het is om bij Driestar educatief te werken, hoe de organisatie in elkaar zit en wat collega’s van de verschillende stafafdelingen doen. Maar vooral praten we graag met je over jouw vragen en ideeën. We zijn benieuwd of we iets voor elkaar kunnen betekenen. Van harte welkom!

Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden voor deze avond.

Meer nieuws

    • Veranderen om hetzelfde te blijven  

      Bij Driestar educatief zijn dit najaar twee vacatures in het managementteam. We zoeken één manager voor de hogeschool en één voor de nieuw gevormde afdeling Support. Dat heeft alles te maken met onze ontwikkeling naar een duurzame en innovatieve organisatie. Op die manier kunnen we onze missie blijven uitvoeren.