Hoe kijk jij naar jonge kinderen? 16 februari 2021

Kijk met ons mee tijdens twee symposia! Op 24 maart 2021 is het jaarlijkse symposium Het jonge kind. En nieuw dit jaar is het minisymposium over groep 3. Ben jij er online bij?



Symposium Het jonge kind 2021

Vaste ingrediënten voor de ‘Jonge kind dagen’ zijn inspiratie, ontmoeting en gezelligheid. Daar zorgen wij ook dit jaar online voor! Eerst luister je naar een lezing over ‘De lastige kleuter’. Tijdens twee inspirerende workshops ga je dieper in op een door jou gekozen thema. In de interactie-momenten tussendoor ontmoet je leerkrachten, onderbouwcoördinatoren en ib’ers. En de gezelligheid? Houd daarvoor de brievenbus van de school in de gaten!  

>> meer informatie en aanmelden symposium Het jonge kind 2021

Minisymposium ‘En… wat doen we met groep 3?’

Leerlingen in groep 3 zien wij vaak als grote, zelfstandige kinderen die methodisch kunnen werken. Niets is minder waar, het zijn nog steeds jonge kinderen met hun bijpassende behoeftes. Welke zijn dat? En hoe geef je hier voldoende ruimte voor als de lessen ook gegeven moeten worden? Denk hierover met ons mee tijdens het minisymposium en leer meer over het organiseren en vormgeven van betekenisvol onderwijs in groep 3.  

>> meer informatie en aanmelden minisymposium 'En... wat doen we met groep 3?'

Meer nieuws