Het nieuwe nascholingsaanbod staat online! 14 mei 2020

Verder leren: welke stap ga jij zetten? Als leraar ben je je leven lang gericht op leren, niet alleen voor je leerlingen maar ook voor jezelf. Jouw nascholing komt ten goede aan de kinderen in je klas, en aan je collega’s in je team.Met onze cursussen en opleidingen helpen we jou de talenten van je leerlingen en je collega’s te ontwikkelen. Dat doen we met de Bijbel als leidraad en dat merk je in al onze opleidingen, werkplaatsen en cursussen.

Kijk snel verder op www.verder-leren.nl voor het aanbod voor het cursusjaar 2020-2021. Wil je het aanbod liever op papier? Vraag dan via onderstaand aanmeldformulier onze Verder leren brochure aan. Of bekijk de brochure hier digitaal.

Verder leren doe je bij Driestar onderwijsadvies.

Overweeg je een master maar heb je de open avond van Driestar hogeschool gemist? Hier kun je het webinar van docent Lennart Visser over de masteropleidingen terugkijken. Of lees het verhaal van Rudi Zaaijer (zie foto). Hij volgde de master Leren en innoveren en vertelt je graag zijn ervaringen.
 

Ik wil graag de brochure 'Verder leren' van Driestar onderwijsadvies ontvangen: 
 

 

 

 

   

Meer nieuws

  • Bereikbaarheid tijdens de zomervakantie

   Tijdens de zomervakantie is Driestar educatief vier weken volledig gesloten, van week 30 tot en met 33. Als je in die periode contact zoekt met Driestar educatief geldt het volgende:

  • PLG helpt bij vormgeven les

   Een professionele leergemeenschap (PLG) van docenten kan hen helpen om hun lessen meer expliciet vorm te geven vanuit christelijk perspectief, zo blijkt uit een pilotonderzoek van het onderzoekscentrum van Driestar educatief.

  • Studiemiddag jeugdliteratuur 25 september

   Op 20 maart zou de studiedag gehouden worden over het thema ‘Lezen is kiezen’. Door de coronacrisis moesten we de bijeenkomst annuleren.

  • Lesvoorbeelden vanuit christelijk perspectief

   Het kan een behoorlijke opgave zijn om een gewone vakles te geven vanuit een christelijk perspectief, zonder dat het gekunsteld wordt.

  • Taalpunt NL wordt Kapitaal

   De vo-methode Nederlands Taalpunt NL wordt volledig herzien en verdient daarom een nieuwe naam. Om tot een goede naam te komen, zetten we een prijsvraag uit onder alle leerlingen van de reformatorische vo-scholen. Dat leverde maar liefst 248 inzendingen op!