Gratis workshop ‘Een goede muziekles’ - wegens succes herhaald! 20 april 2017

Opvolgend aan het succes van de workshop in april organiseert Driestar onderwijsadvies opnieuw een gratis workshop ‘Een goede muziekles’ op woensdag 31 mei. Deze workshop is bedoeld voor groepsleerkrachten en onderdeel van de Music University Days.

Ook vorig jaar heeft Driestar onderwijsadvies deelgenomen aan de Music University Days waarbij een workshopmiddag wordt georganiseerd vanuit christelijk perspectief. Muziek biedt een toegevoegde waarde aan het leven, juist bij kinderen! Het is belangrijk dat leerkrachten hun kinderen met deze bijzondere scheppingsgave in aanraking laten komen en hen op een verantwoorde en goede wijze ervan laten genieten.

Onderwerpen

De deelnemers worden op een praktische wijze meegenomen langs de verschillende onderwerpen:  
 1. Wat is een goede muziekles?
 2. Hoe ga je om met brommers?
 3. Hoe zet je luisterstukken in?
Uiteraard is er ook gelegenheid tot het stellen van vragen die je hebt rondom je eigen praktijk van het muziekonderwijs.

Aanmelden

Je kunt je hier aamelden. Er is plaats voor maximaal 30 deelnemers. Wees er dus snel bij!
 

 
Persoonlijke gegevens    
Aanhef:
     
School of organisatie    
     
Bevestiging    
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden
     
   
   
Na je aanmelding ontvang je een e-mail ter bevestiging. Heb je deze niet ontvangen? Stuur dan een e-mail naar onze webmaster.  

Meer nieuws

  • Overgang so-vso in ParnasSys

   Met de jaarovergang krijg je nieuwe leerlingen uit het so op je vso-school. Of misschien blijven leerlingen wel op dezelfde school, maar gaan ze wel over naar het vso. Welke stappen zijn nodig voor een goede overgang in ParnasSys?

  • Cursus Doe meer met Bas

   Mayke en Jeanine volgen de cursus Doe meer met Bas. Zij vertellen in dit bericht over hun ervaringen met deze cursus.

  • Nascholing: voor welke subsidies kom jij in aanmerking?

   Ieder schoolbestuur krijgt middelen voor professionele ontwikkeling van de medewerkers. Daarnaast zijn er verschillende subsidies. Op deze website kun jij bekijken voor welke subsidies jij in aanmerking komt.

  • Verdieping leerlijnen 4-7 jaar: bekijk onze cursussen

   Je hebt een groep met dynamische kleuters: de ene is volop aan het wennen aan school, de ander kan wel wat cognitieve uitdaging gebruiken, en de volgende is aan het leren samenspelen. Als je werkt met leerlijnen jonge kind, kun je behoefte hebben aan verdieping. Bekijk ons aanbod!

  • Niet focussen op formats, maar op goed onderwijs

   Tijdens het vijfde symposium Verder met ParnasSys dachten ruim 200 deelnemers met elkaar na over hun onderwijs: hoe kun je relevante onderzoeksdata gebruiken om de kwaliteit van het onderwijs te verbeteren? Een verslag in woord en beeld.