Gratis Waaier van Bloom in Week van de Hoogbegaafdheid 8 maart 2018

De Waaier van Bloom helpt je om vragen tijdens de les op een andere manier te stellen. Volgende week kun je er gratis een bestellen in onze webwinkel.

Van 10 tot 18 maart is het nationale Week van de Hoogbegaafdheid. Hoogbegaafde kinderen verdienen het om begrepen te worden, vindt Driestar onderwijsadvies. Het gaat erom dat de leerkracht écht begrijpt hoe deze leerlingen de wereld om hen heen ervaren. 

De Waaier van Bloom helpt leerkrachten hierbij! Daarom kun je in de Week van de Hoogbegaafheid een gratis waaier bestellen in onze webwinkel. 

Wat is de Waaier van Bloom?

De Waaier van Bloom helpt je om je vraagstelling een plaats te geven aan het zogenaamde ‘hogere orde-denken’ naast het ‘lagere orde-denken’. Door een beroep te doen op de hogere orde-denkvaardigheden (HOD) zul je merken dat de kinderen meer alert zijn tijdens interactief werken en zelfstandig werken.

Met name de kinderen die qua intelligentie boven het gemiddelde uitstijgen worden meer aangesproken, maar ook voor de anderen is het goed om zich te trainen in denkvaardigheden.

>> Bekijk hier de Waaier van Bloom (incl. uitlegvideo)

Gratis waaier bestellen

Wil je ook een gratis Waaier van Bloom bestellen? Laat dan hieronder je gegevens achter. Wij sturen je maandagochtend een kortingscode toe waarmee je een bestelling in onze webwinkel kunt plaatsen.

De kortingscode is ook geldig voor de Waaier van Bloom voor de onderbouw

Maak ook gebruik van onze materialen in de mediatheek om je te verdiepen in het onderwerp. Daarnaast heeft de mediatheek veel materiaal dat je in kunt zetten rondom hoogbegaafdheid. Kom langs of kijk in de catalogus>>>.

Al vanaf € 25 per jaar maak je gebruik van onze hele collectie. Voor meer informatie kun je terecht op de websitepagina van de mediatheek>>>.

Deze actie is inmiddels verlopen.

Meer nieuws

    • Driestar educatief gaat webwinkel volledig vernieuwen

      We hebben goed nieuws! Driestar educatief gaat haar webwinkel volledig vernieuwen.

    • Mooie scores Keuzegids voor de master Leren en Innoveren

      Studenten geven in de Nationale Studenten Enquête aan tevreden te zijn over de masteropleiding Leren en innoveren bij Driestar hogeschool die samen met de hogescholen CHE en Viaa gegeven wordt. Op vier van de vijf onderdelen scoort de master bovengemiddeld, en op één onderdeel gemiddeld. Dat is te lezen in de Keuzegids masters 2024.

    • Janneke de Jong-Slagman benoemd als lector Geletterdheid bij Driestar educatief

      Binnen het onderzoekscentrum van Driestar educatief start per 1 augustus 2024 het lectoraat Geletterdheid. Dit nieuwe lectoraat heeft als doel een bijdrage te leveren aan een positieve, inhoudsgerichte leescultuur bij zowel leerlingen in het primair en voortgezet onderwijs als bij studenten in het middelbaar en hoger beroepsonderwijs. Dr. Janneke de Jong-Slagman is benoemd als lector en zal leidinggeven aan dit lectoraat.

    • Vijf jaar associate degree Pedagogisch Educatief Professional

      Hoera! De associate degree Pedagogisch Educatief Professional (ad-pep) bestaat vijf jaar. Studieleider Evert de Bruin: ‘De afgelopen vijf jaar laten zien dat de opleiding voorziet in een behoefte. Onderwijs en zorg raken steeds meer vervlochten en daarbinnen kan de ad-pepper een mooie rol vervullen.’

    • Save the date: lectorale rede en installatie dr. Bram Kunz

      Op Deo Volente 13 juni 2024 hoopt dr. Bram Kunz zijn lectorale rede uit te spreken in de Sint Janskerk te Gouda. Het College van Bestuur van Driestar educatief nodigt u van harte uit aanwezig te zijn bij de installatie van dr. Bram Kunz tot lector van het lectoraat "Vorming van christelijke onderwijsprofessionals in de 21ste eeuw".