Gratis Waaier van Bloom in Week van de Hoogbegaafdheid Geplaatst op 8 maart 2018

De Waaier van Bloom helpt je om vragen tijdens de les op een andere manier te stellen. Volgende week kun je er gratis een bestellen in onze webwinkel.

Van 10 tot 18 maart is het nationale Week van de Hoogbegaafdheid. Hoogbegaafde kinderen verdienen het om begrepen te worden, vindt Driestar onderwijsadvies. Het gaat erom dat de leerkracht écht begrijpt hoe deze leerlingen de wereld om hen heen ervaren. 

De Waaier van Bloom helpt leerkrachten hierbij! Daarom kun je in de Week van de Hoogbegaafheid een gratis waaier bestellen in onze webwinkel. 

Wat is de Waaier van Bloom?

De Waaier van Bloom helpt je om je vraagstelling een plaats te geven aan het zogenaamde ‘hogere orde-denken’ naast het ‘lagere orde-denken’. Door een beroep te doen op de hogere orde-denkvaardigheden (HOD) zul je merken dat de kinderen meer alert zijn tijdens interactief werken en zelfstandig werken.

Met name de kinderen die qua intelligentie boven het gemiddelde uitstijgen worden meer aangesproken, maar ook voor de anderen is het goed om zich te trainen in denkvaardigheden.

>> Bekijk hier de Waaier van Bloom (incl. uitlegvideo)

Gratis waaier bestellen

Wil je ook een gratis Waaier van Bloom bestellen? Laat dan hieronder je gegevens achter. Wij sturen je maandagochtend een kortingscode toe waarmee je een bestelling in onze webwinkel kunt plaatsen.

De kortingscode is ook geldig voor de Waaier van Bloom voor de onderbouw

Maak ook gebruik van onze materialen in de mediatheek om je te verdiepen in het onderwerp. Daarnaast heeft de mediatheek veel materiaal dat je in kunt zetten rondom hoogbegaafdheid. Kom langs of kijk in de catalogus>>>.

Al vanaf € 25 per jaar maak je gebruik van onze hele collectie. Voor meer informatie kun je terecht op de websitepagina van de mediatheek>>>.

Deze actie is inmiddels verlopen.

Meer nieuws