Gratis studiemiddag met Steven Pont 20 december 2017

Hoe geef je sturing aan jouw gedrag én dat van je leerlingen? In 2018 zijn er twee studiemiddagen met spreker Steven Pont rondom het thema Gedrag: op 31 januari in Staphorst en op 30 mei in ’s-Gravenpolder. Organisatoren zijn Driestar hogeschool, Berséba en de stagescholen van SAMen opleiden. Van harte welkom!

Voor alle geïnteresseerde leerkrachten uit het basisonderwijs organiseren Driestar hogeschool en de stagescholen van Samen opleiden in 2018 studiemiddagen in de regio’s noord en zuid. In de regio midden wordt de studiemiddag op 11 april in Kootwijkerbroek gecombineerd met de Berséba-conferentie.

Spreker Steven Pont zal ons inspireren rond het thema Gedrag. Hoe geef je sturing aan jouw gedrag én dat van je leerlingen? Kijk voor meer informatie bij SAM-dag regio zuid of SAM-dag regio midden.

Als je niet bij SAM betrokken bent, kun je je opgeven voor het middagprogramma!
 

Meer nieuws

  • ZIEN! inzetten door het jaar heen

   ZIEN! vul je in rond de herfstvakantie. Ook daarna kan ZIEN! echter nog veel voor je betekenen: in je aanpak, maar ook bij het evalueren. Je kunt ZIEN! dan bijvoorbeeld nog een keer invullen. Welke keuzes maak je daarbij?

  • “Een extra dimensie dankzij TINK cursus”

   “In de Tink cursus hebben we veel geleerd over de interactievaardigheden rondom de communicatie met kinderen,” zegt Christa van Erk, deelneemster aan de regionale cursus TINK. “We hebben veel geleerd van de theorie die werd besproken, maar juist door de uitwisseling van  ervaringen, werden praktijkvoorbeelden duidelijk en leerzaam.”

  • Hoe bereik jij jouw opvoedingsidealen?

   De kenniskring Opvoedingsidealen in de praktijk wil een bijdrage leveren door bewustwording van het belang van opvoedingsidealen te stimuleren en (beroeps)opvoeders toe te rusten in een (Bijbelse) opvoeding van kinderen in de huidige maatschappij. Maar hoe geef je hier als opvoeder vorm aan?

  • Vragen over hoogwater in de klas?

   Verschillende gebieden in Nederland hebben deze week te maken met hoogwater. Met hulp van onze mediatheek kun je met je klas stilstaan bij onze immer voortdurende strijd tegen het water.

  • Bezinningsavonden Beschermwaardigheid van het leven

   In februari organiseren zijn er interessante lezingen voor leraren in het Studium Generale programma van Driestar hogeschool.