Gratis boekje 'De werkplaats' 26 maart 2018

Hoe sta jij als persoon in je werk en weet jij waar je echt goed in bent? Als je daar goed antwoord op wilt krijgen, kun je een werkplaats van Driestar managementadvies volgen, een bijzondere vorm van een leergemeenschap. Wil je er meer over weten? Download het boekje met het concept.

In een werkplaats werk je aan persoonlijke ontwikkeling in relatie tot de functie die je hebt. Je denkt na over vragen als: Hoe sta jij als persoon in je werk? Weet jij waar je écht goed in bent? Weet je hoe je die kwaliteiten in kunt zetten en uit kunt bouwen? Het boekje ‘De werkplaats’ geeft inzicht in de principes van werkplaatsleren en geeft handreikingen hoe die principes vertaald moeten worden naar de praktijk.
 
Dit boekje is geschreven voor mensen die meer willen weten van het concept werkplaats en voor (toekomstige) deelnemers om na te gaan wat er achter de praktijk van de werkplaats zit en waarom we het doen zoals we het doen.
 
Wil je het boekje digitaal ontvangen? Laat dan hieronder je gegevens achter. Wil je eens doorpraten over wat een werkplaats voor jou of voor je team zou kunnen betekenen? Neem dan contact op met Thea de Mots.

     
Ik heb interesse in:  

Meer nieuws