Download de gratis handreiking ‘In gesprek blijven met kinderen en ouders’ 8 april 2020

Onderwijs op afstand: het doet iets met kinderen en hun ouders. Hoe kom je erachter hoe het nu echt met ze gaat? Hoe communiceer je met ouders die nu voor een groot deel verantwoordelijk zijn voor het onderwijs? En hoe kun je toch aan een fijn groepsgevoel blijven werken? Download onze handreiking met tips, voorbeeldvragen en valkuilen.

Speciaal voor leerkrachten en intern begeleiders heeft Driestar onderwijsadvies samen met ons onderzoekscentrum de beknopte handreiking In gesprek blijven met kinderen en ouders opgesteld. Deze handreiking geeft tips voor een goed gesprek op afstand en hoe je contact kunt houden met je groep. Ook bevat de handreiking voorbeeldvragen die helpen om in kaart te brengen waar leerlingen en ouders tegenaan lopen en wat ze nu nodig hebben.

De handreiking wil je helpen de juiste ondersteuning te bieden en samen met ouders en kinderen afspraken te maken. Wil je er meer over weten, dan kun je ons bereiken via ons online spreekuur, of neem contact op met de orthopedagoog of psycholoog die verbonden is aan je school.

>> Laat je inspireren en download hier de handreiking!

Meer nieuws