Data evenementen Driestar onderwijsadvies bekend! 16 april 2019

Goede sprekers, praktische toerusting voor je vak, interessante ontmoetingen en goede zorg. Dat zijn de ingrediënten van een onderwijssymposium in Gouda. Hierbij de data voor 2019-2020.Op 4 oktober 2019 organiseren we de zogenaamde Schoolleidersdag. Dat doen we samen met VGS. De Conference Primary English is dit jaar op 29 januari 2020. Een week later zien we je graag op 5 februari 2020 bij de Jonge kind dag. De Academiedag ParnasSys is op 8 april 2020. En tot slot: ook op het symposium Christelijk leraarschap hopen we je weer te ontmoeten, op 10 juni 2020.
 
Gratis minisymposium
In aanloop naar de week van de hoogbegaafdheid van 7 tot en met 15 maart 2020 organiseren we op 4 maart een kleinschalig symposium rondom dit thema. Het is gratis! Geef in het aanmeldformulier hieronder aan dat je voor dit symposium of voor één de anderen evenmenten op de hoogte wilt worden gehouden.  
 
Samen leren dagen
Samen in ontwikkeling organiseert samen met Driestar hogeschool in vier regio’s Samen leren dagen: 13 november in regio Midden, 15 april in regio Randstad , 27 mei in regio Noord-Oost en 3 juni in regio Zuid. Bovendien sluiten we op 8 april aan bij de Bersébaconferentie regio Midden. Houd de website van SAM in de gaten voor de actuele informatie!
 

Heb je interesse om bovenstaande bijeenkomst te bezoeken? Laat dan je gegevens achter. Wij sturen je dan tijdig een herinnering. 
 
Ik wil op de hoogte worden gehouden over de/het:


 

   
Je gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt. 

Meer nieuws

  • Aanpassing criteria voor vergoede dyslexiezorg

   Nu de leerlingen de helft van de tijd naar school gaan, betekent dit niet dat de ‘normale’ situatie van voor de sluiting van de scholen door de corona-maatregelen weer terug is. Als we de huidige criteria voor vergoede dyslexiezorg blijven hanteren, kan een leerling zeer waarschijnlijk niet aangemeld worden omdat het criterium ‘ernst’ niet voldoende kan worden onderbouwd. In dit bericht lees je hier meer over én een voorstel van Driestar educatief.

  • Verder met Engels: cursussen voor beginners en gevorderden

   Wil jij graag beter worden in Engels? Welk niveau je ook hebt, we hebben een cursus die aansluit bij jouw behoeften. Onze cursussen worden gegeven in Gouda en Amersfoort. Welke cursus past bij jou?

  • Ouderbetrokkenheid bij de dyslexiebehandeling

   Het onderzoekscentrum van Driestar educatief heeft onderzoek gedaan naar de meerwaarde van de begeleiding die dyslexiebehandelaren gaven aan ouders. De begeleiding vond plaats aan de hand van een kijkwijzer met aandachtspunten die in de literatuur als belangrijke elementen van de interactie tussen ouder en kind worden genoemd.

  • Tijdelijk extra leerkracht nodig?

   Er ontstaat langzaam weer perspectief in deze coronatijd. Basisscholen en ook middelbare scholen openen langzaam de deuren weer. De afgelopen tijd is meer dan ooit gebleken dat onderwijs een vitale sector is voor onze samenleving. Al een tijd heeft het onderwijs last van personeelstekort. Driestar onderwijsadvies biedt scholen graag ondersteuning door aanbod van interim-leerkrachten.

  • Het nieuwe nascholingsaanbod staat online!

   Verder leren: welke stap ga jij zetten? Als leraar ben je je leven lang gericht op leren, niet alleen voor je leerlingen maar ook voor jezelf. Jouw nascholing komt ten goede aan de kinderen in je klas, en aan je collega’s in je team.