Data evenementen Driestar onderwijsadvies bekend! 16 april 2019

Goede sprekers, praktische toerusting voor je vak, interessante ontmoetingen en goede zorg. Dat zijn de ingrediënten van een onderwijssymposium in Gouda. Hierbij de data voor 2019-2020.Op 4 oktober 2019 organiseren we de zogenaamde Schoolleidersdag. Dat doen we samen met VGS. De Conference Primary English is dit jaar op 29 januari 2020. Een week later zien we je graag op 5 februari 2020 bij de Jonge kind dag. De Academiedag ParnasSys is op 8 april 2020. En tot slot: ook op het symposium Christelijk leraarschap hopen we je weer te ontmoeten, op 10 juni 2020.
 
Gratis minisymposium
In aanloop naar de week van de hoogbegaafdheid van 7 tot en met 15 maart 2020 organiseren we op 4 maart een kleinschalig symposium rondom dit thema. Het is gratis! Geef in het aanmeldformulier hieronder aan dat je voor dit symposium of voor één de anderen evenmenten op de hoogte wilt worden gehouden.  
 
Samen leren dagen
Samen in ontwikkeling organiseert samen met Driestar hogeschool in vier regio’s Samen leren dagen: 13 november in regio Midden, 15 april in regio Randstad , 27 mei in regio Noord-Oost en 3 juni in regio Zuid. Bovendien sluiten we op 8 april aan bij de Bersébaconferentie regio Midden. Houd de website van SAM in de gaten voor de actuele informatie!
 

Heb je interesse om bovenstaande bijeenkomst te bezoeken? Laat dan je gegevens achter. Wij sturen je dan tijdig een herinnering. 
 
Ik wil op de hoogte worden gehouden over de/het:

 

   
Je gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt. 

Meer nieuws

  • Maak kennis met Dirk Verweij

   Sinds 1 oktober is Dirk Verweij als nieuwe manager gestart bij Driestar onderwijsadvies, naast Marian Ruitenberg. In dit bericht stelt hij zich voor.

  • Hoge tevredenheid dyslexiebehandeling

   Driestar educatief heeft de uitslag van het cliënttevredenheidsonderzoek van Parantion binnen gekregen. Opnieuw zijn ouders zeer tevreden over onze diagnostiek en behandeling van ernstige enkelvoudige dyslexie. Daar zijn we als organisatie dankbaar voor. We vroegen Elienne Kik, moeder van Thomas die recent zijn behandeling afrondde, om een reactie.

  • Onderzoek naar leermiddelen

   In cursusjaar 2018-2019 peilden we de behoeften omtrent leermiddelen onder docenten in het reformatorisch VO. De vragenlijst werd ingevuld door 236 respondenten. Uit hun antwoorden blijkt dat het overgrote deel van de docenten behoefte heeft aan een complete methode. Aan minder traditionele werkvormen is minder behoefte.

  • Driestar educatief op Kuysersconferentie

   Van 3 tot en met 5 oktober bezochten Bram de Muynck, Bram Kunz en Piet Murre de tweejaarlijkse Kuyersconferentie in Grand Rapids (VS). Bij deze conferentie komen leraren, opleiders en onderzoekers samen om onderzoek en inzichten met elkaar te delen. Het thema van dit jaar was ‘Shaping Christian Learning’.

  • Waarom Berta en Bernhard deelnamen aan de Zomerschool

   Allebei zijn ze werkzaam bij Driestar educatief, en allebei deden ze mee aan de Zomerschool voor christelijke young professionals. De Zomerschool wordt al jaren georganiseerd door Driestar hogeschool, Erdee Media Groep, VGS en RMU. Berta Keuken en Bernhard van der Knijff blikken terug. “Het heeft me aangezet tot dieper nadenken over dingen.”