Data evenementen Driestar onderwijsadvies bekend! 16 april 2019

Goede sprekers, praktische toerusting voor je vak, interessante ontmoetingen en goede zorg. Dat zijn de ingrediënten van een onderwijssymposium in Gouda. Hierbij de data voor 2019-2020.Op 4 oktober 2019 organiseren we de zogenaamde Schoolleidersdag. Dat doen we samen met VGS. De Conference Primary English is dit jaar op 29 januari 2020. Een week later zien we je graag op 5 februari 2020 bij de Jonge kind dag. De Academiedag ParnasSys is op 8 april 2020. En tot slot: ook op het symposium Christelijk leraarschap hopen we je weer te ontmoeten, op 10 juni 2020.
 
Gratis minisymposium
In aanloop naar de week van de hoogbegaafdheid van 7 tot en met 15 maart 2020 organiseren we op 4 maart een kleinschalig symposium rondom dit thema. Het is gratis! Geef in het aanmeldformulier hieronder aan dat je voor dit symposium of voor één de anderen evenmenten op de hoogte wilt worden gehouden.  
 
Samen leren dagen
Samen in ontwikkeling organiseert samen met Driestar hogeschool in vier regio’s Samen leren dagen: 13 november in regio Midden, 15 april in regio Randstad , 27 mei in regio Noord-Oost en 3 juni in regio Zuid. Bovendien sluiten we op 8 april aan bij de Bersébaconferentie regio Midden. Houd de website van SAM in de gaten voor de actuele informatie!
 

Heb je interesse om bovenstaande bijeenkomst te bezoeken? Laat dan je gegevens achter. Wij sturen je dan tijdig een herinnering. 
 
Ik wil op de hoogte worden gehouden over de/het:


 

   
Je gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt. 

Meer nieuws

  • Conference Challenges of Ethical Leadership

   Leiders van maatschappelijke organisaties: welkom op de conferentie van donderdag 3 tot en met 5 oktober 2019 in Leuven. Het thema is: The Challenges of Ethical Leadership: Wisdom from the Protestant Tradition.

  • Veiligheid monitoren met Zien!: geef toestemming voor de uitwisseling

   Zien! Leerling 5-8 mag je gebruiken als monitoringsinstrument voor sociale veiligheid. Let op: het is belangrijk dat je vóór 1 juli 2019 toestemming geeft voor de uitwisseling van jullie gegevens met de inspectie!

  • Update groepskaart ParnasSys

   Gebruik je de groepskaart in ParnasSys voor het volgen en plannen van je onderwijs? Dan is er goed nieuws! De groepskaart is per 15 mei vernieuwd; nieuwe look, maar ook nieuwe mogelijkheden.

  • Nieuwe data Zien!-experttrajecten

   In twee dagen alles leren over het werken met Zien! en het begeleiden van je team daarin. Dat kan met het experttraject van Zien!

  • Datum literatuurstudiemiddag bekend

   Jaarlijks organiseren we een literatuurstudiemiddag voor alle liefhebbers van literatuur. Volgend cursusjaar zal dit zijn op vrijdagmiddag 27 september.