Data evenementen Driestar educatief bekend! 24 mei 2022

Goede sprekers, praktische toerusting voor je vak, interessante ontmoetingen en goede zorg. Dat zijn de ingrediënten van een onderwijssymposium van Driestar educatief.  Hierbij de data voor het cursusjaar 2022-2023.


Praktische toerusting

Een aantal ‘klassiekers’ staan ook dit jaar op de agenda. Op 25 januari 2023 ben je welkom op het symposium christelijk leraarschap. Daarna is er op 1 februari 2023 het symposium Het jonge kind en ook de Conference Primary English bieden we op 24 mei 2023 weer aan. 

Evenementen onderzoekscentrum

Het onderzoekscentrum organiseert volgend cursusjaar twee symposia. Op 19 oktober 2022 is het symposium over religieuze identiteit en op 31 mei 2023 is er nog een symposium van het onderzoekscentrum, het thema daarvan wordt later dit jaar bekend. Daarnaast biedt het onderzoekscentrum diverse webinars aan. Houd hiervoor de website in de gaten!

Masterclasses en de schoolleidersdag

Nieuw komend cursusjaar zijn een tweetal masterclasses vanuit het team Leiderschap en coaching. Op 20 september 2022 is de masterclass waardengericht werken op school. Ook op 28 maart 2022 is een boeiende masterclass te volgen over een later bekend te maken onderwerp. Daarnaast organiseren we 7 oktober 2022 samen met VGS de Schoolleidersdag.

Welkom!

Heb jij interesse in een of meerdere evenementen? Geef dat aan via onderstaand formulier. Je krijgt dan van ons bericht als de informatie op de website staat en je je voor een evenement kunt aanmelden. 

Een chronologische volgorde van de evenementen vind je in onze agenda.

Aanmeldformulier
 
 
Ik wil op de hoogte worden gehouden over de/het:

 

   
Je gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt. 

Meer nieuws