Data evenementen Driestar educatief bekend! 11 mei 2021

Goede sprekers, praktische toerusting voor je vak, interessante ontmoetingen en goede zorg. Dat zijn de ingrediënten van een onderwijssymposium van Driestar educatief. Hierbij de data voor het cursusjaar 2021-2022.Afhankelijk van de coronamaatregelen zijn de evenementen fysiek of online te volgen. Houd de website in de gaten voor actuele ontwikkelingen en de gevolgen voor evenementen. 

Praktische toerusting

Een aantal ‘klassiekers’ staan ook dit jaar op de agenda. Op 26 januari 2022 ben je welkom op het symposium christelijk leraarschap. Daarna is er op 2 februari 2022 het symposium Het jonge kind en ook de Conference Primary English bieden we op 6 april 2022 weer aan.
 
Tijdens twee minisymposiums leer je in korte tijd veel over een specifiek thema. Op 13 april 2022 is het minisymposium Groep 3 en op 18 maart 2022 is het minisymposium Hoogbegaafdheid.

Evenementen onderzoekscentrum

Het onderzoekscentrum organiseert volgend cursusjaar diverse evenementen. Op 29 september 2021 is de lectoraatsdag wat de start is van het lectoraat Protestants godsdienstig vormingsonderwijs. Daarna is op 18 november 2021 in samenwerking met CPS het congres zelfregulatie. Daarnaast is er op 16 maart 2022 nog het symposium Geloven in lesgeven waar David Smith de hoofdspreker is. 

Speciaal voor schoolleiders

Op twee evenementen worden specifiek de schoolleiders toegerust. Op 1 oktober 2021 organiseren we samen met VGS de Schoolleidersdag. Daarnaast is er ook een Schoolleiderstweedaagse op 17 en 18 februari 2022. 

Welkom!

Heb jij interesse in een of meerdere evenementen? Geef dat aan via onderstaand formulier. Je krijgt dan van ons bericht als de informatie op de website staat en je je voor een evenement kunt aanmelden. 

Aanmeldformulier
 
 
Ik wil op de hoogte worden gehouden over de/het:

 

   
Je gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt. 

Meer nieuws