Dagopeningen voor de Week van de Mediawijsheid 9 november 2017

Van 20 t/m 24 november is het de Week van de Mediawijsheid. Een prachtige kans om een week lang aandacht te besteden aan wijs mediagebruik in de klas! Wij helpen je, onder andere met onze dagopeningen over mediawijsheid.

Houd onze website goed in de gaten in de Week van de Mediawijsheid, want iedere dag posten we daarop een verrassende bijdrage. Bekijk ook ons aanbod om te zien of we je van dienst kunnen zijn rond dit thema. In aanloop op de mediawijsheidsweek verspreiden we alvast vijf dagopeningen of Bijbelstudies die alles te maken hebben met ons mediagebruik. Mooi om zelf en met de leerlingen in de Week van de Mediawijsheid vanuit de Bijbel stil te staan bij het thema. Van harte aanbevolen om deze schoolbreed in te zetten! Het is ook waardevol om met deze dagopeningen/Bijbelstudies op de jeugdvereniging aan de slag te gaan.

Heb je de dagopeningen nog niet ontvangen? Download ze hier!

Grote Mediawijsheidsquiz

Ondertussen is de Grote Mediawijsheidsquiz van Driestar onderwijsadvies in volle gang. 56 klassen strijden om de titel van Meest Mediawijze Klas van het Jaar. Lees het verslag over week 1 op Puntuit.nl

Meer nieuws