Biddag Geplaatst op 5 maart 2019

Wat zou jij gevraagd hebben als je Salomo was?

Salomo mocht van God een wens doen die echt zou uitkomen. Hij wist waar het echt om ging. Hij bad om een wijs en opmerkzaam hart - een hart dat luistert naar de noden van de mensen en naar de geboden van God.

13 maart is het Biddag. Hoe bereid je kinderen hierop voor? Hoe breng je met hen deze dag door? In onze mediatheek hebben we veel boeken te leen over gebed en bidden die ondersteuning bieden aan kerk, school en gezin. Welkom om de mediatheek en/of catalogus te bezoeken! In mediatheek 3.06 is een vitrine ingericht rond het thema Biddag. Het bekijken waard!
 

biddagmap.jpg opent.jpg vouw.jpg

Meer nieuws

  • Beleef en bewonder de sterrenhemel

   Kom sterrenkijken! Van 15 tot en met 17 maart vinden de Landelijke Sterrenkijkdagen plaats.

  • Biddag

   De Heere Jezus roept ons op om 'altijd te bidden en niet te vertragen'. Toch nemen we er 13 maart een dag speciaal de tijd voor.

  • Week van de Hoogbegaafdheid

   Hoogbegaafde kinderen zouden op school een luilekkerleven leiden en hun ouders mogen zich gelukkig prijzen met een 'succesgarantie' in huis. Deze en nog veel meer misverstanden over hoogbegaafdheid doen de ronde.

  • Projectkoffers lenen met korting

   Profiteer van korting op het lenen van de projectkoffers Elektriciteit, Geluid is overal en Architectuur.

  • Gedichtendag

   Hoe zwaar is taal, wat weegt een woord? ‘Wilt u het halfom of mager?’ ‘Mag ’t ietsjes meer zijn?’ vraagt de slager. ‘Aan een stukje, of in plakjes?’