Advies op maat met de online Kalender Sociale Veiligheid 14 juni 2017

De Kalender Sociale Veiligheid van SAM helpt je om overzicht te krijgen op alle activiteiten en mogelijkheden rondom sociale veiligheid op school. Met de tool maak je snel een persoonlijk overzicht.

In de kalender geef je aan hoe het met de sociale veiligheid op school gesteld is, en in welke periode je aan de sociale veiligheid wil werken. Vervolgens selecteert de kalender activiteiten rondom sociale veilgheid die bij die situatie passen. 

De activiteitenplanning kan met een muisklik toegevoegd worden aan de (school)agenda in Outlook, de Apple calendar en de Google calendar. 

Bekijk snel het resultaat voor jouw school:

>> Ga naar de kalender

Leerkring Pesten

De leerkring Pesten wordt gevormd door leerkrachten uit het basisonderwijs en andere experts uit het onderwijsveld. De leerkring heeft in de afgelopen jaren uitgebreid onderzoek gedaan naar het voorkomen van pesten in het basisonderwijs. Lees hier meer over de opbrengsten van dit onderzoek. 

Over SAM

Het partnerschap Samen in ontwikkeling (SAM) is een opleidingschool van ruim zeventig basisscholen en Driestar hogeschool. Maar SAM is ook samen onderzoek doen, samen verder leren en samen staan voor kwaliteit. 

KSV.jpg

Meer nieuws

  • Wat drijft jou in je werk? Doe de test

   Als school, maar ook als individu, heb je vaak bepaalde leidende denkpatronen en gewoontes. Met Management Drives meten we deze denkpatronen in de vorm van drijfveren. Welke drijfveren herken jij bij jezelf?

  • Gratis jaarkalender primair onderwijs 2017-2018

   Hij is er weer: de jaarkalender van Driestar onderwijsadvies. Deze geeft je een handig overzicht van onze symposia en productvoorstellingen. Ook de activiteiten van je eigen school kun je erop kwijt!

  • Symposium Kind en Geloof

   Welkom op het symposium ‘Van hart tot hart...’ dat ook in 2017 georganiseerd wordt in Gouda. Het symposium gaat over het brengen van Gods Woord bij het kinderhart door luisteren, spreken, zingen en bidden. Het is bedoeld voor leerkrachten, ouders en ambtsdragers.

  • Finale LEGO Mindstorms Challenge 2017

   Finale LEGO Mindstorms Challenge 2017

  • Speciaal voor catecheten: basiscursus Pedagogiek en didactiek

   In samenwerking met het Wartburg College biedt Driestar educatief in Gouda een basiscursus voor catecheten aan. Cursisten uit de Hoeksche Waard en Zeeland kunnen ook terecht in Goes.