Actie webwinkel - kortingen tot 40%! 19 oktober 2021

In onze webwinkel vind je allerlei boeken rondom onderwijs en opvoeding. Van 'Lesgeven is lofzeggen' tot 'Wat zal er van dit kind worden?'. Deze boeken, en ook andere titels, schaf je nu aan tegen een aantrekkelijke actieprijs. Met kortingen tot wel 40%! Kruip deze hersftmaanden met een boek op de bank. Of wellicht zoek je nog een eindejaarsgeschenk voor je personeel?

Lesgeven is lofzeggen

Actieprijs: van €19,95 voor €14,95.

Als het gaat over de christelijke identiteit van het onderwijs, denken veel docenten vooral aan hun christenzijn als persoon. In het boek ‘Lesgeven is lofzeggen’ staat juist de inhoud van het vak centraal. Hoe kun je naar de vakinhoud kijken vanuit de christelijke identiteit? De kern van de boodschap van auteur Dick Janse is dat de lof van God verkondigd moet worden in het onderwijs. De vakles biedt daarvoor tal van mogelijkheden!

>> Bestel Lesgeven is lofzeggen nu voor €14,95 in onze webwinkel

Leven met de Heidelbergse Catechismus

Actieprijs: van €10,- voor €5,95.

De Heidelbergse Catechismus is een begrip in de gereformeerde traditie. Daarom is tijdens het 450-jarig bestaan van de Heidelbergse Catechismus deze bundel samengesteld om stil te staan bij de rijkdom ervan. De rijkdom van de Heidelbergse Catechismus wordt op diverse manieren belicht: vanuit historisch perspectief, inhoudelijk met het oog op vandaag en zijn betekenis voor de komende generatie. Lezenswaardig!

>> Bestel Leven met de Heidelbergse Catechismus nu voor €5,95 in onze webwinkel

De gedenkbalk van het Grote Huis

Actieprijs: van €29,95 voor €17,95.

Sommige eeuwenoude boerderijen hebben een gedenkbalk, waarin de bewoners belangrijke gebeurtenissen markeren. Dit boek van Ewald Mackay is een gedenkbalk in woorden. Deze gedenkbalk bevindt zich in het Grote Huis van de joods-christelijke geloofstraditie. Dit huis staat aan de rivier van de tijd die in God als haar Bron ontspringt. Vanuit Israël en via de Grieks-Romeinse wereld is ook Europa onderdeel geworden van het Grote Huis. De auteur markeert tal van personen, gebeurtenissen en denkbeelden op de gedenkbalk vanuit een persoonlijk, christelijk perspectief. Hij sluit daarbij aan bij de middeleeuwse vorm van geschiedschrijving, die inzette bij de schepping en doorliep tot de eigen tijd.

>> Bestel De gedenkbalk van het Grote Huis nu voor €17,95 in onze webwinkel.

Driestarreeks

De Driestarreeks bestaan uit boeken rondom opvoeding en onderwijs die Driestar educatief in eigen beheer uitgeeft. Daardoor sluiten we nog beter aan op onze doelgroep, iedereen die zich inzet voor christelijk onderwijs. Onderstaand een overzicht van de boeken uit deze Driestarreeks met een actieprijs. Daarnaast vind je in onze webwinkel nog meer boeken in deze reeks. 

Webwinkel Driestar educatief

Benieuwd naar onze andere boeken rondom onderwijs en opvoeding? Neem dan eens een kijkje in onze webwinkel. Kies een mooi geschenk voor jezelf of een collega!

>> klik hier om naar de webwinkel van Driestar educatief te gaan.

Meer nieuws

  • Als stuurman ben je onderdeel van de bemanning

   “In een adbij is de abt degene aan wie meer is toevertrouwd en aan wie meer mag worden opgevorderd,” vertelde Wil Derkse tijdens de masterclass Lessen uit de Benedictijnse stuurmanskunst. “Maar hij hoeft het niet alleen te doen. Als stuurman ben je onderdeel van de bemanning en hoef je niet alles te kunnen.”

  • Zonder gids geen doel – save the date

   Binnenkort verschijnt Gidsen, een christelijke schoolpedagogiek. Op het jaarlijkse symposium Christelijk leraarschap van Driestar educatief besteden we aandacht aan het gedachtegoed van Gidsen, omdat we denken dat het verschijnen van Gidsen een belangrijk moment voor het onderwijs is. Save the date dus: woensdagmiddag 26 januari 2022 in de St. Janskerk te Gouda.

  • Nieuw dyslexieprotocol – de belangrijkste veranderingen op een rij

   Je hebt het vast al wel gehoord: per 1 januari 2022 gaat het nieuwe protocol 3.0 van het NKD (Nederlands Kwaliteitsinstituut Dyslexie) in!

  • Nieuwe uitgave Leeslamp-serie

   ‘Gevaar in de bergen’, geschreven door Bert Wiersema is het nieuwe deeltje in de serie ‘de Leeslamp’. Het betreft hier een leesboek, dat spannend is, maar met een laag AVI-niveau, speciaal geschreven voor de moeilijk lezende of dyslectische leerling.

  • Gezocht: onderwijsinnovators met liefde voor taal

   Denk jij wel eens aan het verbeteren van het taalonderwijs op je school maar weet je niet goed hoe? En zoek je naar manieren om je collega’s ook enthousiast te maken voor taalbeleid? Dan past de post-hbo-opleiding Taalcoördinator bij jou. We starten in januari 2022 met een nieuwe groep.