Actie webwinkel - kortingen tot 40%! 19 oktober 2021

In onze webwinkel vind je allerlei boeken rondom onderwijs en opvoeding. Van 'Lesgeven is lofzeggen' tot 'Wat zal er van dit kind worden?'. Deze boeken, en ook andere titels, schaf je nu aan tegen een aantrekkelijke actieprijs. Met kortingen tot wel 40%! Kruip deze hersftmaanden met een boek op de bank. Of wellicht zoek je nog een eindejaarsgeschenk voor je personeel?

Lesgeven is lofzeggen

Actieprijs: van €19,95 voor €14,95.

Als het gaat over de christelijke identiteit van het onderwijs, denken veel docenten vooral aan hun christenzijn als persoon. In het boek ‘Lesgeven is lofzeggen’ staat juist de inhoud van het vak centraal. Hoe kun je naar de vakinhoud kijken vanuit de christelijke identiteit? De kern van de boodschap van auteur Dick Janse is dat de lof van God verkondigd moet worden in het onderwijs. De vakles biedt daarvoor tal van mogelijkheden!

>> Bestel Lesgeven is lofzeggen nu voor €14,95 in onze webwinkel

Leven met de Heidelbergse Catechismus

Actieprijs: van €10,- voor €5,95.

De Heidelbergse Catechismus is een begrip in de gereformeerde traditie. Daarom is tijdens het 450-jarig bestaan van de Heidelbergse Catechismus deze bundel samengesteld om stil te staan bij de rijkdom ervan. De rijkdom van de Heidelbergse Catechismus wordt op diverse manieren belicht: vanuit historisch perspectief, inhoudelijk met het oog op vandaag en zijn betekenis voor de komende generatie. Lezenswaardig!

>> Bestel Leven met de Heidelbergse Catechismus nu voor €5,95 in onze webwinkel

De gedenkbalk van het Grote Huis

Actieprijs: van €29,95 voor €17,95.

Sommige eeuwenoude boerderijen hebben een gedenkbalk, waarin de bewoners belangrijke gebeurtenissen markeren. Dit boek van Ewald Mackay is een gedenkbalk in woorden. Deze gedenkbalk bevindt zich in het Grote Huis van de joods-christelijke geloofstraditie. Dit huis staat aan de rivier van de tijd die in God als haar Bron ontspringt. Vanuit Israël en via de Grieks-Romeinse wereld is ook Europa onderdeel geworden van het Grote Huis. De auteur markeert tal van personen, gebeurtenissen en denkbeelden op de gedenkbalk vanuit een persoonlijk, christelijk perspectief. Hij sluit daarbij aan bij de middeleeuwse vorm van geschiedschrijving, die inzette bij de schepping en doorliep tot de eigen tijd.

>> Bestel De gedenkbalk van het Grote Huis nu voor €17,95 in onze webwinkel.

Driestarreeks

De Driestarreeks bestaan uit boeken rondom opvoeding en onderwijs die Driestar educatief in eigen beheer uitgeeft. Daardoor sluiten we nog beter aan op onze doelgroep, iedereen die zich inzet voor christelijk onderwijs. Onderstaand een overzicht van de boeken uit deze Driestarreeks met een actieprijs. Daarnaast vind je in onze webwinkel nog meer boeken in deze reeks. 

Webwinkel Driestar educatief

Benieuwd naar onze andere boeken rondom onderwijs en opvoeding? Neem dan eens een kijkje in onze webwinkel. Kies een mooi geschenk voor jezelf of een collega!

>> klik hier om naar de webwinkel van Driestar educatief te gaan.

Meer nieuws