1V1 meest mediawijze klas 2017 Geplaatst op 12 februari 2018

Leerlingen van klas 1V1 van de Gomarus Scholengemeenschap uit Gorinchem hebben in de eerste week van februari de finale van de Grote Mediawijsheidsquiz gewonnen. De klas liet daarmee V1M van het Ichthus College uit Veenendaal en K1GA van het Van Lodenstein College uit Kesteren achter zich.

Aan de Grote Mediawijsheidsquiz van Driestar educatief startte in november met ruim twaalfhonderd leerlingen van negen middelbare schol. De drie beste klassen streden afgelopen donderdag vol enthousiasme om de hoofdprijs op de redactie van het Reformatorisch Dagblad. Ze maakten een vlog, schreven berichten voor de jongerenpagina’s in het Reformatorisch Dagblad en presenteerden een schooljournaal.
 
Bij de verschillende finale-events kwamen de vwo’ers van de Gomarus als beste uit de bus. Zij gingen er met een wisselbeker vandoor en kwamen vrijdag 9 februari met hun pagina in het Reformatorisch Dagblad.

Ook meedoen met de Grote Mediawijsheidsquis?

De Grote Mediawijsheidsquiz is ontwikkeld door Driestar educatief, in samenwerking met Erdee Media Groep. In het schoolseizoen 2018-2019 zal een nieuwe editie van de Grote Mediawijsheidsquiz worden georganiseerd. Meedoen? Geef jouw brugklas op!

Meer nieuws