Webinar ‘Listen carefully!’

Van25 mei 14:30
tot25 mei 16:30
Locatie:Online via Microsoft Teams

Listen carefully! Onze jaarlijkse Conference Primary English gaat dit jaar in een kleinere vorm en online verder. Het doel blijft echter hetzelfde: leerlingen het belang van Engels laten inzien, ze enthousiast maken voor Engels en ervoor zorgen dat ze een goede aansluiting bij het vak Engels op het VO hebben. Welkom tijdens het online webinar ‘Listen carefully!’.

Luistervaardigheid

Bezocht je onze conference al vaker? Dan weet je dat we graag een van de Engelse taalvaardigheden in de spotlight zetten, zoals: Speaking, Reading en Writing.  Dit jaar hebben we gekozen voor Listening ofwel Luistervaardigheid. Listening is namelijk een complex proces: leerlingen moeten het begrijpen, interpreteren en er ook op reflecteren. Vandaar: Listen carefully!  

Online webinar

Tijdens het webinar gaat Joanna Damen (docent Engels Hogeschool Leiden en trainer voor EarlyBird ) met ons aan de slag rondom ‘Everyday English’. Wil je meer met Engels doen in de klas maar kom je tijd tekort? Zonder dat het al te veel lestijd opslokt zijn er tal van momenten gedurende de dag waarop je op creatieve wijze met everyday English bezig kunt zijn. Joanna deelt met ons tips and tricks hoe jij dit kunt doen!

Na deze online workshop heb je de tijd om jouw vragen rondom Engels te bespreken met Diana Geurts (trainer bij Driestar onderwijsadvies). Wil je weten hoe je Engels op jouw school een ‘boost’ kunt geven? Wat er nodig is om leerlingen écht Engels te leren? Of ben je heel concreet op zoek naar speelse activiteiten? Diana geeft graag antwoord op al je vragen!

Programma

  • 14.30 uur: opening en inleiding op het thema
  • 14.45 uur: workshop ‘Everyday English’ door Joanna Damen
  • 15.30 uur: vragenuurtje met Diana Geurts 

Kosten en aanmelding  

De kosten bedragen €20,- per persoon voor de eerste twee aanmelders van een school. Vanaf de derde deelnemer rekenen we €15,-. Aanmelden voor het webinar ‘Listen carefully!’ kan via onderstaand aanmeldformulier. 

Vragen?

Neem contact op met Marjan Verhoeven (secretaresse Driestar onderwijsadvies). 

 
Persoonlijke gegevens    
Aanhef:
     
Adresgegevens (voor facturering aan school/organisatie, geen privé-adres)  
     
School of organisatie    
Ik ben oud-student en wil gebruikmaken van mijn waardebon:

     
Bevestiging    
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden
     
   
   
Na je aanmelding ontvang je een e-mail ter bevestiging. Heb je deze niet ontvangen? Stuur dan een e-mail naar onze webmaster.