Terugkomdag expertcursus ZIEN! op het zml

Heb je vorig jaar de expertcursus ZIEN! op het zml gevolgd? Kom dan naar de terugkomdag. Zo houd je je certificaat geldig.

Kosten: € 299,-
Uren (sbu): 5
Locatie: Driestar educatief, Gouda
Tijd: 9.00u - 14.00u
Route
B. (Bertine) Haverhals

Onderwijsadviseur
Orthopedagoog

Telefoon:
0182-540384 0182-540384
LinkedIn:
Twitter:


Het is nodig om up-to-date te blijven. Daarom organiseren wij jaarlijks een terugkomdag voor de deelnemers van de expertcursus. Op deze wijze blijft het certificaat dat je tijdens deze expertcursus behaalde geldig. Tijdens de expertcursus leerde je meer over de achtergronden van ZIEN!, het bevorderen van het sociaal-emotioneel functioneren van ZML-leerlingen en hoe je leerkrachten kunt coachen ter bevordering van hun sensitiviteit en responsiviteit. Tijdens de terugkomdag worden de laatste ontwikkelingen op de verschillende leergebieden behandeld en is er ruimte voor het stellen van vragen. Je opmerkingen en vragen kunnen vooraf gemaild worden naar de onderwijsadviseur die de terugkomdag leidt. 

Deze terugkomdag wordt gehouden op 18 oktober 2018 in Gouda. De kosten bedragen € 299,-. Je kunt je aanmelden via onderstaand aanmeldformulier.


Persoonlijke gegevens    
Aanhef:
     
Adresgegevens (voor facturering aan school/organisatie, geen privé-adres)  
     
Schoolsoort en functie    
     
Bevestiging    
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden
     
   
   
Na je aanmelding ontvang je een e-mail ter bevestiging. Heb je deze niet ontvangen? Stuur dan een e-mail naar onze webmaster.