Terugkomdag expertcursus OGW op het ZML

Van21 september 09:00
tot21 september 16:00
Locatie:Gouda

Heb je vorig jaar de expertcursus OGW op het ZML gevolgd? Kom dan naar de terugkomdag. Zo houd je je certificaat geldig.

Het is nodig om up-to-date te blijven. Daarom organiseren wij jaarlijks een terugkomdag voor de deelnemers van de expertcursus. Op deze wijze blijft het certificaat dat je behaalde geldig. Tijdens de expertcursus leerde je onder andere hoe de schoolcultuur zo wordt vormgegeven dat leerkrachten worden geïnspireerd om opbrengstgericht te gaan/blijven werken en heb je voor minimaal één vak-/leergebied analyses gemaakt op leerling, groeps- en schoolniveau. Tijdens de terugkomdag worden de laatste ontwikkelingen op de verschillende leergebieden behandeld en is er ruimte voor het stellen van vragen. Je opmerkingen en vragen kunnen vooraf gemaild worden naar de onderwijsadviseur die de terugkomdag leidt. 

Deze terugkomdag wordt gehouden op 21 september 2017 in Gouda. De kosten bedragen € 299,-. Je kunt je aanmelden via onderstaand aanmeldformulier.


Persoonlijke gegevens    
Aanhef:
     
Adresgegevens (voor facturering aan school/organisatie, geen privé-adres)  
     
Schoolsoort en functie    
     
Bevestiging    
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden
     
   
   
Na je aanmelding ontvang je een e-mail ter bevestiging. Heb je deze niet ontvangen? Stuur dan een e-mail naar onze webmaster.