Productvoorstelling Leerlijnen 0-7 jaar

Van21 maart 13:30
tot21 maart 15:30
Locatie:Gouda

Ben je op zoek naar een instrument om de ontwikkeling van kinderen in de leeftijd 0-4 jaar en/of het jonge kind (4-7 jaar) in kaart te brengen? Wil je het onderwijs in de kleutergroepen kunnen plannen? Maak dan nu kennis met de module Leer- en ontwikkelingslijnen 0-7 jaar binnen ParnasSys.

Het stimuleren van de ontwikkeling van baby’s, peuters en jonge kinderen vraagt om een goede doordenking van het aanbod. Het is daarbij belangrijk om aan te sluiten bij de ontwikkeling van het kind en daarbij te differentiëren.

Voor een leerkracht in de groepen 1 en 2 is het zinvol om een hulpmiddel te gebruiken om de ontwikkeling van kinderen in kaart te kunnen brengen en het onderwijsaanbod te kunnen plannen. Ook voor een pedagogisch medewerker is het belangrijk om de ontwikkeling van de kinderen te volgen en te stimuleren. Belangrijk is ook om een doorgaande lijn te creëren van 0 tot 7 jaar.
In de module Leerlijnen is daarom een pakket beschikbaar dat speciaal bedoeld is voor het volgen, plannen en evalueren van de ontwikkeling van (en het onderwijs aan) het jonge kind én een pakket voor 0-4 jaar. De module Leerlijnen voor IKC’s en peuterspeelzalen is alleen geschikt wanneer deze in een ParnasSys-omgeving van een school kunnen werken.

Meer informatie over de leer- en ontwikkelingslijnen voor 0-7 jaar vind je hier. Tijdens onze productvoorstelling vertellen we je er graag meer over. 

Deelname aan deze productvoorstelling is gratis!

De productvoorstelling vindt plaats op woensdagmiddag 21 maart in Gouda. Je kunt je aanmelden door middel van onderstaand formulier. Daarbij kun je aangeven of je geïnteresseerd bent in de leer- en ontwikkelingslijnen voor 0-4 jaar of voor het jonge kind (4-7 jaar).


Persoonlijke gegevens    
Aanhef:
     
Adresgegevens school  
     
Schoolsoort en functie    
     
Bevestiging    
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden
     
   
   
Na je aanmelding ontvang je een e-mail ter bevestiging. Heb je deze niet ontvangen? Stuur dan een e-mail naar onze webmaster.