Oriëntatiemiddag werken binnen dyslexiezorg

Van21 augustus 15:00
tot21 augustus 17:00
Locatie:Driestar educatief, Gouda

Ben jij orthopedagoog of psycholoog? Dan maken we graag kennis met jou! Op 21 augustus organiseren we een oriëntatiemiddag voor dyslexiebehandelaren. Interesse? Maak kennis met ons en ontdek of dit werk iets voor je is!

Wij zoeken jou!

Heb jij een afgeronde universitaire opleiding orthopedagogiek of psychologie, en wil jij je verder ontwikkelen en inzetten voor de dyslexiezorg? Ben jij logopedist met een nascholing op het gebied van dyslexie?  Dan uitnodigen we jou van harte uit om kennis met ons te maken!

Via Socium verzorgt voor Driestar educatief de uitvoering van dyslexiezorgtrajecten en is op zoek naar dyslexiebehandelaren. We handelen vanuit het ideaal van Driestar educatief, om mooie en goede zorgtrajecten uit te voeren, met respect voor de bijbelse waarden en een werkwijze die kinderen en jongeren raakt. Dat hen iets meegeeft waar ze heel hun leven profijt van hebben. Via Socium is daarom op zoek naar professionals voor de zorgtrajecten, die deze idealen delen en onderschrijven.

De regio's waar we menskracht zoeken zijn o.a.: Ridderkerk, Barneveld, Scherpenzeel, Houten, Woudenberg, Hoevelaken, Schoonhoven, Harmelen, Leerdam, Gouda, Oud-Beijerland, Krabbendijke, Stolwijk, Doorn, Opheusden, Nijverdal, Hellendoorn, Raalte, Wijhe en Olst. 

Informatie en aanmelden

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Anita Schuiling (directeur Socium Vitae). We vinden het fijn om te weten als je komt. Je kunt je aanmelden door onderstaand aanmeldformulier in te vullen.

Op 9 juli organiseren we 's avonds nogmaals een oriëntatiebijeenkomst. Kun je geen van beide dagen maar heb je wel interesse? Upload in het aanmeldformulier dan toch je CV, we nemen contact met je op voor een kennismaking op een ander moment. 

 
Persoonlijke gegevens    
Aanhef:
     
Oriëntatieavond    
     
Bevestiging    
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden
     
   
   
Na je aanmelding ontvang je een e-mail ter bevestiging. Heb je deze niet ontvangen? Stuur dan een e-mail naar onze webmaster.