Nascholingsdag Bewegingsonderwijs

Van6 maart 13:30
tot6 maart 19:00
Locatie:Gouda

Kinderen ontwikkelen spelenderwijs. Tijdens de lessen bewegingsonderwijs is er alle ruimte voor spel! Wil jij het bewegingsonderwijs binnen jouw school weer een nieuwe impuls geven en je kennis over dit vak vergroten? Kom dan op woensdag 6 maart 2019 naar de nascholingsdag!

Op 6 maart 2019 staat de jaarlijkse studiedag bewegingsonderwijs weer gepland. We hebben gekozen voor het thema: ‘eigenaarschap voor het leren ligt bij de leerlingen’. Tussen 13:30 en 18 uur kun je je laten inspireren op het gebied van bewegingsonderwijs voor het basisonderwijs. Ook dit jaar hebben we gekozen voor 2 workshoprondes. In de eerste ronde willen we jullie allemaal kennis laten maken met een sport die nog niet zo veel wordt toegepast in het basisonderwijs maar waar wij enthousiast over zijn. In de tweede ronde zijn er meerdere workshops te kiezen. Uiteraard is iedereen welkom om aan het einde van de dag aan te schuiven voor een lekkere warme maaltijd.

Voor vragen kan je contact opnemen met Aria Pols-Graveland

Heb je interesse om bovenstaande bijeenkomst te bezoeken? Laat dan je gegevens achter. Wij sturen je dan tijdig een herinnering. 
 
Ik wil op de hoogte worden gehouden over de/het:


 

   
Je gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt.