Mini-symposium Nederlands met inhoud

Van24 juni 15:00
tot24 juni 19:00
Locatie:Gouda

Het is feest! Na 25 jaar methodeontwikkeling verschijnt eind dit schooljaar het laatste deel van de derde editie Taalpunt NL. Dat vieren we met een mini-symposium 'Nederlands met inhoud'. Kom jij ook?

De methode Fundamentaal kwam in 1995 op de markt en kreeg 10 jaar later haar opvolger in Taalpunt NL.  Deze 25 jaar methode Nederlands én de promotie van ons mooie vak markeren we graag met een feestelijke bijeenkomst. Toerusting en ontmoeting staan centraal.

Feestelijke bijeenkomst 

Het moedertaalonderwijs kan wel wat positieve aandacht gebruiken. We inspireren en stimuleren elkaar op een serieuze en luchtige manier. De hoofdspreker voor deze middag is Dr. Hans Hulshof, emeritus hoogleraar didactiek van het Nederlands aan de UvL. Hij voert op zijn eigen wijze een krachtig pleidooi voor versterking van de status van ‘ons’ vak.

Hoe geef jij Nederlands?

Wij zijn benieuwd hoe de methode in de lespraktijk wordt gebruikt. Wie van de deelnemers inspireert de zaal door kort (5 min.) zijn of haar leukste les Nederlands te presenteren? Mail je idee tot 5 juni naar Lidianne Colenbrander.

Doelgroep

We nodigen alle docenten Nederlands en anderen die gebruik maken van de methode van harte uit. Daarnaast zijn ook (oud)meewerkenden aan de methode welkom om dit feest met ons mee te vieren. 

Aanmelden

Inschrijving voor dit symposium is gratis en kan via onderstaand aanmeldformulier (tot 19 juni).

 
Persoonlijke gegevens    
Aanhef:
     
Adresgegevens (van school/organisatie)  
     
School of organisatie    
     
Bevestiging    
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden
     
   
   
Na je aanmelding ontvang je een e-mail ter bevestiging. Heb je deze niet ontvangen? Stuur dan een e-mail naar onze webmaster.