Masterclass Dienend leiderschap

Van29 mei 16:30
tot29 mei 20:00
Locatie:Erdee Media Groep, Laan van Westenenk 12, Apeldoorn

Ben je leidinggevende in het onderwijs, het bedrijfsleven, de politiek of een andere branche en vind je het leuk en zinvol om met anderen in gesprek te gaan over christelijk leiderschap? Welkom op de masterclass Dienend leiderschap.

’s Middags vindt de boekpresentatie plaats van Dienend leiderschap; relationeel leidinggeven voor iedereen. Na de maaltijd gaan we met elkaar in gesprek over christen zijn en leidinggeven. Hoe kun je elkaar daarin scherp houden en verder groeien in je rol als leider? Binnen Driestar managementadvies werken we met het concept werkplaats; een groep leidinggevenden die samen leert door middel van zelfreflectie en interactie. Enkele elementen uit dat concept willen we graag met elkaar delen.

Aanmelden

Aanmelden kan via onderstaand formulier. 

Het boek 'Essenties van dienend leiderschap' kun je deze avond met € 5 korting aanschaffen na invullen van een evaluatieformulier.

Over ‘Essenties van dienend leiderschap; relationeel leidinggeven voor iedereen’
Elke christen wordt geroepen leiding te geven, een ieder op zijn of haar plaats in het contact met anderen. Om werkelijk present te zijn voor de ander, is er leiding nodig. Allereerst hebben we de leiding van Boven nodig, omdat we afhankelijke mensen zijn. Daarnaast is ook leiding aan jezelf noodzakelijk. Omdat we mensen zijn die in relatie tot elkaar leven, hebben de keuzes die we maken invloed op anderen. Het is de vraag wie je als mens wilt zijn in relatie tot de ander. Daarbij gaat het om het horen, zien en verstaan van de ander. Dat bepaalt hoe present je kunt zijn in het liefdevol dienen van je medemens.

  • 16.30 uur - Inloop
  • 17.00 uur - Opening door Gerben Heldoorn, manager Driestar onderwijsadvies
  • 17.20 uur - Boekpresentatie ‘Essenties van Dienend leiderschap’
  • 17.40 uur - Debat met stellingen naar aanleiding van het boek
  • 18.15 uur - Diner
  • 19.00 uur - Gesprek over christen zijn en leidinggeven
  • 20.00 uur - Afsluiting door Wim Kranendonk
 
Persoonlijke gegevens    
Aanhef:
     
Adresgegevens  
     
School of organisatie    
     
Bijeenkomst    
Ik meld me aan voor de bijeenkomst op:

     
Bevestiging    
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden
     
   
   
Na je aanmelding ontvang je een e-mail ter bevestiging. Heb je deze niet ontvangen? Stuur dan een e-mail naar onze webmaster.