Dyslexiebelevingsavond in Genemuiden

Van15 mei 19:30
tot15 mei 21:30
Locatie:Maarten Lutherschool, Genemuiden

Driestar educatief organiseert opnieuw dyslexie belevingsavonden voor ouders, leerkrachten en ib'ers van kinderen met dyslexie. Een avond lang ervaren de deelnemers hoe het is om dyslexie te hebben in de klas. Hoe voelt het wanneer lezen niet vanzelf gaat en hoe blijf je gemotiveerd?

Zo kan je ervaren hoe het is om een dictee te maken met dyslexie en ontdek je hoe ingewikkeld lezen wordt op het moment dat het niet vanzelf gaat. Na deze ervaring geven we je tips hoe je een kind met dyslexie kunt stimuleren om te lezen en gaan we met elkaar in gesprek. Deze avond is bedoeld als een ontmoetingsavond voor ouders van kinderen met dyslexie en voor leerkrachten en intern begeleiders. Je leert de valkuilen van dyslexie beter begrijpen en je kunt vragen stellen aan een van onze experts.

Aan deze avond zijn geen kosten verbonden. De dyslexiebelevinsavond wordt ook georganiseerd in Rijssen, de Krimpenerwaard en Barendrecht.

Locatie van de bijeenkomst

Maarten Lutherschool
Burg. ten Veldestraat 36A
8281 ZT, Genemuiden

Aanmelden

Aanmelden voor de dyslexiebelevingsavond kan via onderstaand formulier. 

 
Persoonlijke gegevens    
Aanhef:
Ik kom als:


   
Adresgegevens  
     
Bevestiging    
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden
     
   
   
Na je aanmelding ontvang je een e-mail ter bevestiging. Heb je deze niet ontvangen? Stuur dan een e-mail naar onze webmaster.