Dyslexiebelevingsavond

Van10 oktober 19:30
tot10 oktober 21:30

Driestar educatief organiseert opnieuw dyslexie belevingsavonden voor ouders, leerkrachten en ib'ers van kinderen die behandeld worden voor dyslexie. Een avond lang ervaren de deelnemers hoe het is om dyslexie te hebben in de klas. Hoe voelt het wanneer lezen niet vanzelf gaat en hoe blijf je gemotiveerd?

Zo zul je ervaren hoe het is om een dictee te maken met dyslexie en ontdek je hoe ingewikkeld lezen wordt op het moment dat het niet vanzelf gaat. Na deze ervaring geven we je tips hoe je een kind met dyslexie kunt stimuleren om te lezen en gaan we met elkaar in gesprek. Deze avond is bedoeld als een ontmoetingsavond voor ouders van kinderen die behandeld worden door dyslexiebehandelaars van Driestar educatief en voor intern begeleiders. Je leert de valkuilen van dyslexie beter begrijpen en je kunt vragen stellen aan een van onze experts. Je kunt je inschrijven voor een van de vier locaties:

  • Driestar educatief, Burg. Jamessingel 2, Gouda
  • Driestar educatief, Baron van Nagellstraat 136, Barneveld
  • OBS De Piramide, Burg. De Zeeuwstraat 294, Ridderkerk (Vol, aanmelden is niet meer mogelijk)
  • Bijéén, Elstartstraat 1a, Kapelle
Let op: er zijn maar 50 plaatsen, dus schrijf je snel in! Aan deze avond zijn geen kosten verbonden.

Aanmelden kan via onderstaand aanmeldformulier.

 
Persoonlijke gegevens    
Aanhef:
Ik kom als:


   
Adresgegevens  
     
Bevestiging    
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden
     
   
   
Na je aanmelding ontvang je een e-mail ter bevestiging. Heb je deze niet ontvangen? Stuur dan een e-mail naar onze webmaster.