De pedagogische nalatenschap van dr. M. Golverdingen

Van7 oktober 14:00
tot7 oktober 16:00
Locatie:Driestar educatief, Gouda

Op 7 oktober 2020 organiseert het netwerk Pedagogiek, Theologie en Onderwijs een bijeenkomst over de pedagogische nalatenschap van dr. M. Golverdingen. Wie was ds. Golverdingen als pedagoog , wat is de blijvende waarde van zijn pedagogisch denken en wat betekent dit voor de opdracht van het christelijk onderwijs anno 2020?

In 2021 hoopt Driestar educatief een christelijke schoolpedagogiek te publiceren, waarvan dr. Bram de Muynck en dr. Bram Kunz de hoofdauteurs zijn. We bespreken daarom ook hoe hun denkbeelden zich verhouden tot die van ds. Golverdingen als founding father van het reformatorisch onderwijs.

Naast Bram de Muynck en Bram Kunz hopen ook Daan Vogelaar en Cor Bregman het woord te voeren. Zij publiceerden in dezelfde tijd als ds. Golverdingen over het reformatorisch onderwijs en behoren zo eveneens tot de founding fathers.

>> lees hier de Pedagogisch In Memoriam van Ds. M. Golverdingen geschreven door dr. Bram de Muynck

Momenteel is het nog niet mogelijk om je aan te melden voor deze bijeenkomst. Laat hieronder je gegevens achter om de tijdig de uitnodiging met aanmeldlink te ontvangen.

Aanmelden uitnodiging bijeenkomst
 
 
Ik wil op de hoogte worden gehouden over de/het:


 

   
Je gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt.