BETT Londen

Van22 januari 06:00
tot24 januari 19:00
Locatie:Londen

Werk aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling en ga mee naar de BETT in Londen

De maatschappij om ons heen is voortdurend in beweging. De snelle ontwikkeling van de technologie heeft grote invloed op alles om ons heen. Nieuwe manieren van communiceren vragen permanent onze aandacht. Leraren worden geroepen om kinderen en jongeren te inspireren om als christen te kunnen participeren in deze wereld vol veranderingen.  

Van 22 tot en met 24 januari hopen we een bezoek te brengen aan de BETT in Londen. Op deze onderwijstentoonstelling zie je alle mogelijke toepassingen van ict en techniek in het onderwijs en de  voorlopers van de ontwikkelingen die de komende jaren in het onderwijs een rol gaan spelen. Daarnaast zijn er allerlei interessante lezingen die je kan bijwonen.  

Naast het bezoek aan de BETT doen we inspiratie op bij een Engelse school waar inclusief onderwijs in de praktijk wordt gebracht. Tijdens een van de avonden brengen we een bezoek aan de Tabernacle, de geloofsgemeenschap waar Spurgeon met veel zegen heeft gewerkt.  

Tussen de verschillende bezoeken en activiteiten door genieten we van Londen en bezoeken we een Even Song in the Westminster Abbey. 

Een bezoek aan de BETT op zich is al leuk en leerzaam. Wij willen er graag een onvergetelijke leerervaring van maken die effect heeft op je werk van elke dag. Om dat te bereiken hebben we een programma opgesteld waarin je haalt en brengt.  
Voor deze reis nodigen we leraren, ict coördinatoren en ib-ers en onderwijsondersteuners uit  van het primair en voortgezet onderwijs.  
Op 8 januari van 14.00 tot 17.00 uur starten we onze ontdekkingstocht in Gouda. Ieder start zijn/ haar reis met een innovatievraag. Tijdens deze bijeenkomst denken we na over de manier waarop veranderingen en innovaties in het onderwijs verlopen. Hoe je die zelf op jouw school en in jouw klas concreet handen en voeten kan geven. En op welke manier de reis aan de BETT hieraan een bijdrage kan leveren. Samen met je leermaatje die je deze middag opzoekt bereid je het bezoek aan de BETT voor en maak je een keuze voor de lezingen die je gaat bijwonen.  

Tijdens de reis reserveren we momenten om met elkaar onze leerervaringen uit te wisselen en om datgene wat we geleerd hebben om te zetten in concrete werk- en leerdoelen voor onze lespraktijk in Nederland.  
We nodigen je van harte uit om deel nemen aan deze reis. 

Meer informatie

Kosten:
We willen deze reis zo voordelig mogelijk inzetten. Helaas leert de praktijk dat vliegtickets en hotelovernachtingen nogal fluctueren in prijs. Daarom kunnen we de definitieve prijs pas bepalen zodra het aantal deelnemers bekend is en we offertes op kunnen vragen bij vliegmaatschappijen en hotels. Het kan zijn dat we (om de reis goedkoper te maken) naar alternatieve vervoersmogelijkheden moeten zoeken. 
De kosten van deze reis is € 940,-- per persoon. Bij deze prijs zitten diverse dingen inbegrepen (zie hele programma).

Download voor meer informatie en hele hele programma het programma hieronder.

>> Download hier het hele programma

Heb je nog vragen? Neem dan even contact op met Kees RItmeester of Bart Vollmuller.

Aanmelden

Aanmelden kan via het formulier hieronder.
Op de eerste dag gaan we met elkaar eten. Hiervoor willen we graag jullie keuze voor het menu alvast inventariseren. Download hier het menu.

     
Persoonlijke gegevens    
Aanhef:

Vul je officiële voornamen in zoals in je paspoort vermeld.
     
Adresgegevens    
     
School of organisatie    
     
In geval van nood    
     
Accommodatie    
     
Akkoord    
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden