VACATURE: Stageplaats Wonderfully Made 25 september 2020

Ken jij een (internationale) student die een economische studie volgt en op zoek is naar een stage? Wij maken graag gebruik van jouw netwerk.





Binnen het team Wonderfully Made hebben wij ruimte voor een gedreven student die tijdens zijn/haar stageperiode een businessplan wil schrijven voor het uitbouwen van de klantenkring van het curriculum Wonderfully Made, een uitgave van Driestar onderwijsadvies.

Wonderfully Made is een leergang die gericht is op de seksuele vorming van kinderen en jongeren. Met de Bijbel als richtlijn en verwondering richting de Schepper en richting elkaar. Ken of ben jij een student die een economische studie volgt en op zoek is naar een stage? Solliciteer dan snel!
 
Wij zoeken als team van Wonderfully Made een student die een businessplan wil opstellen, zodat we het aanbod op een hoger plan kunnen brengen. Word jij enthousiast van het ontwikkelen van een businessplan binnen de sector van (internationaal) onderwijs? Dan is dit een prachtige opdracht voor jou!
Wat zoeken wij?

  • ​​​​​​​Hbo- of wo-student bijv. Bedrijfskunde, International Business of Commerciële Economie;
  • Meewerkstage of onderzoekstage;
  • Aantal uur in overleg (minimaal 16 uur per week);
  • Start zo spoedig mogelijk of per februari 2021;
  • Je hebt een antenne voor verschillen in internationale contexten;
  • Beheersing van de Engelse taal (voorkeur voor C1) is gewenst. Beheersing van het Spaans is een pré;
  • Het goed kunnen omgaan met de veelkleurigheid van de wereldkerk is van belang;
  • Je onderschrijft onze christelijke identiteit, de grondslag van onze instelling (namelijk dat de Bijbel de norm is van waaruit we handelen) en je hebt een hartelijke verbondenheid met het gereformeerd belijden.

Organisatie

Driestar educatief is een praktijkgericht kenniscentrum dat een inspirerende bijdrage levert aan het  christelijk onderwijs in binnen- en buitenland. Dat doen we met opleidingen, diensten en producten van Driestar hogeschool, Driestar onderwijsadvies en Driestar managementadvies. Ons ideaal is mooi en goed onderwijs dat doortrokken is van de Bijbelse identiteit en dat kinderen en jongeren raakt; dat hun iets meegeeft waar ze heel hun leven profijt van hebben. Daar maken we ons sterk voor, samen met scholen, (aankomende) leraren, ouders en achterban. We ontwikkelen kennis op drie gebieden: leraarschap, leiderschap en vorming/opvoeding. Samen met de Bijbel vormen de gereformeerde belijdenisgeschriften de grondslag van onze organisatie.

Interesse?

Voor informatie over de functie kan contact opgenomen worden met Sjoerd van den Berg (internationalisering, 06 13 204 298). Wil je solliciteren? Stuur dan jouw motivatie en cv naar vacatures@driestar-educatief.nl onder vermelding van 'Stage Wonderfully Made'. 

Meer nieuws

    • Cursus of post-hbo-opleiding: wat wordt jouw volgende stap?

      Als onderwijsprofessional ben je je leven lang gericht op leren, ook voor jezelf. Je wilt groeien als professional en dat gaat het beste als jouw persoonlijke groei, vaardigheden en kennis gecombineerd worden.

    • Online informatiebijeenkomst Taal actief 5 voor de christelijke school

      Van de veel gebruikte taalmethode Taal actief komt er een nieuwe versie; namelijk versie 5. Net zoals bij de huidige versie van Taal actief 4 is Taal actief 5 aangepast voor de christelijke en reformatorische scholen.

    • Driestar educatief gaat webwinkel volledig vernieuwen

      We hebben goed nieuws! Driestar educatief gaat haar webwinkel volledig vernieuwen.

    • Mooie scores Keuzegids voor de master Leren en Innoveren

      Studenten geven in de Nationale Studenten Enquête aan tevreden te zijn over de masteropleiding Leren en innoveren bij Driestar hogeschool die samen met de hogescholen CHE en Viaa gegeven wordt. Op vier van de vijf onderdelen scoort de master bovengemiddeld, en op één onderdeel gemiddeld. Dat is te lezen in de Keuzegids masters 2024.

    • Janneke de Jong-Slagman benoemd als lector Geletterdheid bij Driestar educatief

      Binnen het onderzoekscentrum van Driestar educatief start per 1 augustus 2024 het lectoraat Geletterdheid. Dit nieuwe lectoraat heeft als doel een bijdrage te leveren aan een positieve, inhoudsgerichte leescultuur bij zowel leerlingen in het primair en voortgezet onderwijs als bij studenten in het middelbaar en hoger beroepsonderwijs. Dr. Janneke de Jong-Slagman is benoemd als lector en zal leidinggeven aan dit lectoraat.