Kom met je team naar de mediatheek 30 mei 2017

Onlangs bracht een team van leerkrachten en onderwijsassistenten uit het speciaal onderwijs een bezoek aan onze mediatheek. Lees hier een verslag van deze dag.

Kennismaken met materialen

De gasten worden ontvangen met koffie en koek en maken ondertussen kennis met elkaar. Daarna krijgen ze een uitgebreide rondleiding, waarbij extra aandacht wordt gegeven aan materialen en spellen die goed te gebruiken zijn in het speciaal onderwijs.

Na de rondleiding krijgt het team de gelegenheid om zelf rond te kijken in de kasten en bij de materialen die speciaal voor hen zijn uitgezocht en uitgestald. De bezoekers lopen enthousiast rond, waarbij medewerkers van de mediatheek hun vragen kunnen beantwoorden. Ze zien zoveel bruikbaar materiaal dat ze direct een abonnement afsluiten.

Workshop muziek

Het bezoek aan de mediatheek wordt aangevuld met een muziekworkshop door een muziekdocent van de pabo. Het team is enthousiast over de workshop: het geleerde kan direct in de praktijk worden ingezet. Na de lunch in Gouda komen ze ’s middags nog even (zingend) de geleende spullen ophalen.

Kom ook naar de mediatheek!

Ben je benieuwd wat de mediatheek voor jouw team kan betekenen? Neem contact op met P.A. Bout (hoofd Mediatheek) en vraag naar de mogelijkheden.





Meer nieuws