Geef je mening over zelfontplooiing 24 november 2015

Psycholoog Petronelle Baarda doet een promotieonderzoek naar onder andere een christelijke kijk op zelfontplooiing en het gebruik van benaderingen waarin het positieve in de mens verondersteld wordt. Voor haar onderzoek is ze op zoek naar leerkrachten die ze over dit thema kan interviewen.

Het onderzoek, dat gefinancierd wordt door Driestar educatief en de Theologische Universiteit Apeldoorn, richt zich op ‘flourishing’: een begrip uit de positieve psychologie. Haar onderzoek draagt de (werk)titel Een empirisch-theologisch onderzoek naar de duiding van flourishing in de persoonsvorming van kinderen en jongeren in een christelijke context.  

Online vragenlijst

Wat is jouw kijk op de moderne menswetenschappen? Je helpt Petronelle erg door deze korte vragenlijst in te vullen. Dit kost je zeven minuten van je tijd. Ga naar de vragenlijst

Individuele interviews en groepsgesprek

Daarnaast is Petronelle op zoek naar leerkrachten uit het primair onderwijs met wie ze in individuele interviews verder kan doorspreken over deze thematiek. Zou jij het onderzoek willen verrijken met jouw ervaringen en visie? Laat dan aan het einde van de vragenlijst je naam en mailadres achter of stuur een e-mail.

Meer nieuws