Geanimeerde prentenboeken voor peuters en kleuters 25 juni 2018

Kent u onze vertelkoffers al? Deze koffertjes zijn door ons ontwikkeld voor de peuters. Ze bieden meer dan alleen een interessant prentenboek. Deze koffertjes bevatten ook een geanimeerd prentenboek, een handleiding en wat handpoppen.

Peuters leren gemiddeld 2 a 3 nieuwe woorden per dag. Met de geanimeerde prentenboeken leren peuters 5 a 6 nieuwe woorden in een half uur. Dat is natuurlijk veel meer!

Deze woorden worden in de animaties bewegend gemaakt en ondersteund met het juiste geluid. Daardoor kunnen de peuters nieuwe woorden en begrippen veel beter onthouden. De animaties worden twee keer vertoond. De eerste keer wordt de animatie als één geheel vertoond, de tweede keer onderbroken door vragen. De vragen herhalen wat de tekst zelf aanbiedt en richten zich op het begrijpen van het verhaal. Deze geanimeerde verhalen kunnen weer extra ondersteund worden met de poppen. Er zijn vele variaties mogelijk. Dat ook kleuters hier veel plezier aan beleven, bewijst deze recensie in het vertelboekje wel.

Wil je ook een vertelkoffer lenen? Je bent van harte welkom om één van de 10 vertelkoffers te lenen>>>.

Al vanaf € 25 per jaar kan je gebruik maken van onze uitgebreide collectie. Kijk voor meer informatie op onze websitepagina>>>

Meer nieuws

    • Cursus of post-hbo-opleiding: wat wordt jouw volgende stap?

      Als onderwijsprofessional ben je je leven lang gericht op leren, ook voor jezelf. Je wilt groeien als professional en dat gaat het beste als jouw persoonlijke groei, vaardigheden en kennis gecombineerd worden.

    • Online informatiebijeenkomst Taal actief 5 voor de christelijke school

      Van de veel gebruikte taalmethode Taal actief komt er een nieuwe versie; namelijk versie 5. Net zoals bij de huidige versie van Taal actief 4 is Taal actief 5 aangepast voor de christelijke en reformatorische scholen.

    • Driestar educatief gaat webwinkel volledig vernieuwen

      We hebben goed nieuws! Driestar educatief gaat haar webwinkel volledig vernieuwen.

    • Mooie scores Keuzegids voor de master Leren en Innoveren

      Studenten geven in de Nationale Studenten Enquête aan tevreden te zijn over de masteropleiding Leren en innoveren bij Driestar hogeschool die samen met de hogescholen CHE en Viaa gegeven wordt. Op vier van de vijf onderdelen scoort de master bovengemiddeld, en op één onderdeel gemiddeld. Dat is te lezen in de Keuzegids masters 2024.

    • Janneke de Jong-Slagman benoemd als lector Geletterdheid bij Driestar educatief

      Binnen het onderzoekscentrum van Driestar educatief start per 1 augustus 2024 het lectoraat Geletterdheid. Dit nieuwe lectoraat heeft als doel een bijdrage te leveren aan een positieve, inhoudsgerichte leescultuur bij zowel leerlingen in het primair en voortgezet onderwijs als bij studenten in het middelbaar en hoger beroepsonderwijs. Dr. Janneke de Jong-Slagman is benoemd als lector en zal leidinggeven aan dit lectoraat.