Tweedaagse bijeenkomst christelijk leraarschap 17 juni 2015

Evenals vorig jaar organiseert het platform Identiteit en Kwaliteit in de Leergebieden een tweedaagse voor docenten over identiteit in hun les.

Lector Christelijk leraarschap Bram de Muynck is een van de sprekers en de projectleider van het lectoraat Christelijk leraarschap, Henk Vermeulen, is als coach bij het traject betrokken.

De gedachte achter de tweedaagse is dat een voorbereidingstraject de deelnemers meer oplevert dan twee dagen die geheel op zichzelf staan. Daarom is er in september een startmiddag gepland. Daar worden de deelnemers ingepraat en maken ze een keuze in welk aspect van christelijk leraarschap ze zich in de komende maanden willen verdiepen.

In de periode tussen de startmiddag en de tweedaagse zijn er coaches beschikbaar om de ervaringen uit de onderwijspraktijk door te spreken. Vervolgens vindt 29 en 30 januari 2016 de tweedaagse plaats. Op deze manier denken docenten over een langere periode heel gericht na over de doorwerking van de christelijke identiteit in hun werk.

Nieuwsgierig geworden? Kijk op de website van het I&K-netwerk.

Meer nieuws