Een christelijke taalles bestaat niet?! 27 november 2014

Het lectoraat Christelijk leraarschap organiseert woensdag 28 januari 2015 een identiteitsdag. Tijdens deze dag staat het thema Een christelijke taalles bestaat niet?! centraal.

Hoe breng je het geloof ter sprake in de klas in combinatie met de lesstof? Kijk je als christen anders tegen de lesstof van een taal aan als een docent zonder religieuze achtergrond?

Identiteitsdag 2015

Met lezingen en workshoprondes inspireert het lectoraat Christelijk leraarschap op de Identiteitsdag 2015 (aankomende) docenten en leidinggevenden in het onderwijs hun christen-zijn in de les toe te passen. De dag is bedoeld voor zowel pabostudenten als docenten en leidinggevenden po, vo, mbo en hbo. 

Een venster op de hemel

Tot de sprekers behoort onder andere Dr. Ewald Mackay. Hij presenteerde eind november zijn boek Een venster op de hemel. Mackay brengt in Een venster op de hemel juist de lespraktijk zelf voor het voetlicht als de plaats waar de verbinding tussen confessie en professie moet worden gelegd. De deelnemers van de identiteitsdag ontvangen dit boek ook bij het conferentiemateriaal

Meer informatie vind je op deze pagina

Meer nieuws