Verder met Engels: cursussen voor beginners en gevorderden 26 mei 2020

Wil jij graag beter worden in Engels? Welk niveau je ook hebt, we hebben een cursus die aansluit bij jouw behoeften. Onze cursussen worden gegeven in Gouda en Amersfoort. Welke cursus past bij jou?



Voor beginners: Get Started, the Basics

Tijdens deze cursus (niveau A1-A2) werk je in twaalf lessen met leuke, afwisselende werkvormen aan je Engels. We beginnen bij de basis. Zo helpen we je om (misschien opnieuw) je eerste stappen in het spreken van de Engelse taal te zetten. Van de twaalf lessen worden er vier lessen online aangeboden en acht lessen op locatie gegeven.

Meer informatie over Get Started, the Basics

Voor beginners en doorzetters: English, The Next Step

In deze cursus (niveau B1) breid je je woordenschat verder uit en werk je aan de  vaardigheden listening, reading, speaking en writing. Je kunt kiezen uit vier lessen online of vier lessen Classroom English (op locatie). Een mooie toespitsing voor docenten die lesgeven in het Engels in het voortgezet onderwijs. Deze cursus biedt tevens uitzicht op doorstroom naar de Cambridgecursus.

Meer informatie over English, The Next Step

Voor (wat meer) gevorderden: Cambridgecursus

Als je je beheersing van het Engels grondig wilt aanpakken, kun je de Cambridgecursus (niveau B2, C1 of C2) volgen. Deze praktische cursus van zestien bijeenkomsten geeft veel gelegenheid om je Engels te oefenen. De nadruk ligt op mondelinge vaardigheden, maar ook lees-, schrijf- en luistervaardigheid worden intensief getraind. 

Meer informatie over de Cambridgecursus

Vragen?

S.P. (Sjoerd) van den Berg

Projectleider en docentenopleider VO

Telefoon:
0182-760380 0182-760380
LinkedIn:

Meer nieuws

    • Driestar educatief gaat webwinkel volledig vernieuwen

      We hebben goed nieuws! Driestar educatief gaat haar webwinkel volledig vernieuwen.

    • Mooie scores Keuzegids voor de master Leren en Innoveren

      Studenten geven in de Nationale Studenten Enquête aan tevreden te zijn over de masteropleiding Leren en innoveren bij Driestar hogeschool die samen met de hogescholen CHE en Viaa gegeven wordt. Op vier van de vijf onderdelen scoort de master bovengemiddeld, en op één onderdeel gemiddeld. Dat is te lezen in de Keuzegids masters 2024.

    • Janneke de Jong-Slagman benoemd als lector Geletterdheid bij Driestar educatief

      Binnen het onderzoekscentrum van Driestar educatief start per 1 augustus 2024 het lectoraat Geletterdheid. Dit nieuwe lectoraat heeft als doel een bijdrage te leveren aan een positieve, inhoudsgerichte leescultuur bij zowel leerlingen in het primair en voortgezet onderwijs als bij studenten in het middelbaar en hoger beroepsonderwijs. Dr. Janneke de Jong-Slagman is benoemd als lector en zal leidinggeven aan dit lectoraat.

    • Vijf jaar associate degree Pedagogisch Educatief Professional

      Hoera! De associate degree Pedagogisch Educatief Professional (ad-pep) bestaat vijf jaar. Studieleider Evert de Bruin: ‘De afgelopen vijf jaar laten zien dat de opleiding voorziet in een behoefte. Onderwijs en zorg raken steeds meer vervlochten en daarbinnen kan de ad-pepper een mooie rol vervullen.’

    • Save the date: lectorale rede en installatie dr. Bram Kunz

      Op Deo Volente 13 juni 2024 hoopt dr. Bram Kunz zijn lectorale rede uit te spreken in de Sint Janskerk te Gouda. Het College van Bestuur van Driestar educatief nodigt u van harte uit aanwezig te zijn bij de installatie van dr. Bram Kunz tot lector van het lectoraat "Vorming van christelijke onderwijsprofessionals in de 21ste eeuw".