Terugblik ParnasSys Academiedag 2019 24 april 2019

Vorige week, op woensdag 18 april was de jaarlijkse ParnasSys Academiedag (voorheen ‘symposium Verder met ParnasSys’) weer in Gouda.





Als team hebben we samen met enthousiaste klanten op deze dag gezocht naar mogelijkheden om werkdruk te verminderen, de kwaliteit van de leerlingenzorg te verbeteren en de schoolontwikkeling een (verdere) impuls te geven. Veel klanten kregen persoonlijk advies, anderen werden geïnspireerd door elkaar en experts. We merkten aan de aanwezigen dat dit gewaardeerd werd.
 
Een deelnemer die nu voor de vierde keer kwam zei bij navraag: ‘natuurlijk kwam ik weer, want ik weet zeker dat het goed en zinvol zal zijn’.

Knipsel.jpg

Programma

Naast vele workshops deze middag werd ook het scholingsaanbod van de ParnasSys Academie voor het komend cursusjaar gepresenteerd. Benieuwd naar het aanbod en of er een cursus voor jou bijzit? Klik hier of kijk op www.parnassys-academie.nl.
 
Van een aantal nieuwe scholingen kon op de Academiedag alvast een cursus worden bijgewoond. Zo waren er workshops over:
  • Process Communication Model en Zien! – hoe stem je je communicatie goed af op de persoonlijkheid van je leerlingen?
  • Ontwikkelingslijnen 0-7 jaar in Konnect en ParnasSys, die een doorgaande lijn realiseren van voorschool naar school
  • Toetsresultaten betekenisvol maken: de nieuwe mogelijkheden van toetsinvoer en het vergelijken van toetsresultaten bieden veel kansen!
  • En nog veel meer..

ParnasSys Academiedag 2020

Kon je dit jaar helaas niet komen, maar wil je wel met thema’s kennismaken of wil je ermee aan de slag? We komen graag naar je toe!

Volgend jaar is er uiteraard weer een Academiedag. Houd 8 april 2020 daarom vrij in je agenda en meld je hier vast aan om op de hoogte te worden gehouden van het programma!

Fotoverslag

DSC03386.png
DSC03408-(1).jpg
DSC03430.jpg
DSC03449.jpg
DSC03453.jpg
DSC03463.jpg
DSC03481.jpg
DSC03490.jpg
DSC03495.jpg
DSC03518.jpg
DSC03534.jpg
DSC03548.jpg
DSC03556.jpg
DSC03559.jpg
DSC03563.jpg
DSC03585.jpg
DSC03591.jpg
DSC03608.jpg
PA19-1.png
DSC03596.jpg

Meer nieuws

    • Mooie scores Keuzegids voor de master Leren en Innoveren

      Studenten geven in de Nationale Studenten Enquête aan tevreden te zijn over de masteropleiding Leren en innoveren bij Driestar hogeschool die samen met de hogescholen CHE en Viaa gegeven wordt. Op vier van de vijf onderdelen scoort de master bovengemiddeld, en op één onderdeel gemiddeld. Dat is te lezen in de Keuzegids masters 2024.

    • Janneke de Jong-Slagman benoemd als lector Geletterdheid bij Driestar educatief

      Binnen het onderzoekscentrum van Driestar educatief start per 1 augustus 2024 het lectoraat Geletterdheid. Dit nieuwe lectoraat heeft als doel een bijdrage te leveren aan een positieve, inhoudsgerichte leescultuur bij zowel leerlingen in het primair en voortgezet onderwijs als bij studenten in het middelbaar en hoger beroepsonderwijs. Dr. Janneke de Jong-Slagman is benoemd als lector en zal leidinggeven aan dit lectoraat.

    • Vijf jaar associate degree Pedagogisch Educatief Professional

      Hoera! De associate degree Pedagogisch Educatief Professional (ad-pep) bestaat vijf jaar. Studieleider Evert de Bruin: ‘De afgelopen vijf jaar laten zien dat de opleiding voorziet in een behoefte. Onderwijs en zorg raken steeds meer vervlochten en daarbinnen kan de ad-pepper een mooie rol vervullen.’

    • Save the date: lectorale rede en installatie dr. Bram Kunz

      Op Deo Volente 13 juni 2024 hoopt dr. Bram Kunz zijn lectorale rede uit te spreken in de Sint Janskerk te Gouda. Het College van Bestuur van Driestar educatief nodigt u van harte uit aanwezig te zijn bij de installatie van dr. Bram Kunz tot lector van het lectoraat "Vorming van christelijke onderwijsprofessionals in de 21ste eeuw". 

    • Hermeneutiek en homiletiek bij William Perkins

      “William Perkins (1558 – 1602) staat bekend als de ‘vader’ van het Engelse puritanisme die een enorme invloed heeft op theologie en spiritualiteit in de Engelstalige wereld en in West-Europa. Zijn hermeneutiek is klassiek-calvinistisch,” vertelt prof. Baars over William Perkins.