Maakt jouw school al gebruik van het vacatureplatform Endanwordjeleraar.nl? 24 september 2020

Op dit vacatureplatform van de gezamenlijke christelijk-reformatorische scholen kunnen scholen hun vacatures plaatsen: van primair onderwijs tot middelbaar beroepsonderwijs. Is jouw school aangesloten bij de stichting Meer personeel in het onderwijs? Dan plaats je gratis vacatures op dit platform!

Het vacatureplatform is onderdeel van een brede campagne van de stichting Meer personeel in het onderwijs. Deze stichting, waarin heel het christelijk-reformatorisch onderwijs vertegenwoordigd is, zet zich in om het lerarentekort tegen te gaan. Dit doet de stichting door zich te richten op jongeren en zij-instromers, maar ook op huidige leerkrachten. De VGS, Ds. G.H. Kerstencentrum, VBSO, RMU en Driestar educatief zijn ook aangesloten.
 
Het vacatureplatform heeft als doel potentiële leraren te helpen in de laatste stap richting het onderwijs: daadwerkelijk solliciteren op een baan voor de klas. Ook biedt het voor huidige leerkrachten kansen om zich te oriënteren op een nieuwe uitdaging in het onderwijs.

Meer informatie over het plaatsen van vacatures? Neem contact met ons op!
 
>>> www.endanwordjeleraar.nl

Meer nieuws

    • Cursus of post-hbo-opleiding: wat wordt jouw volgende stap?

      Als onderwijsprofessional ben je je leven lang gericht op leren, ook voor jezelf. Je wilt groeien als professional en dat gaat het beste als jouw persoonlijke groei, vaardigheden en kennis gecombineerd worden.

    • Online informatiebijeenkomst Taal actief 5 voor de christelijke school

      Van de veel gebruikte taalmethode Taal actief komt er een nieuwe versie; namelijk versie 5. Net zoals bij de huidige versie van Taal actief 4 is Taal actief 5 aangepast voor de christelijke en reformatorische scholen.

    • Driestar educatief gaat webwinkel volledig vernieuwen

      We hebben goed nieuws! Driestar educatief gaat haar webwinkel volledig vernieuwen.

    • Mooie scores Keuzegids voor de master Leren en Innoveren

      Studenten geven in de Nationale Studenten Enquête aan tevreden te zijn over de masteropleiding Leren en innoveren bij Driestar hogeschool die samen met de hogescholen CHE en Viaa gegeven wordt. Op vier van de vijf onderdelen scoort de master bovengemiddeld, en op één onderdeel gemiddeld. Dat is te lezen in de Keuzegids masters 2024.

    • Janneke de Jong-Slagman benoemd als lector Geletterdheid bij Driestar educatief

      Binnen het onderzoekscentrum van Driestar educatief start per 1 augustus 2024 het lectoraat Geletterdheid. Dit nieuwe lectoraat heeft als doel een bijdrage te leveren aan een positieve, inhoudsgerichte leescultuur bij zowel leerlingen in het primair en voortgezet onderwijs als bij studenten in het middelbaar en hoger beroepsonderwijs. Dr. Janneke de Jong-Slagman is benoemd als lector en zal leidinggeven aan dit lectoraat.