Gratis ZIEN!-spreekuur voor leidinggevenden en ib’ers in alle regio’s 3 mei 2017

De komende maanden organiseert Driestar onderwijsadvies gratis spreekuren om in gesprek te gaan met gebruikers van ZIEN!. Meld je snel aan voor de regio van jouw voorkeur.

Natuurlijk wil je dat ZIEN! goed gebruikt wordt op jouw school. Helpt de inzet van ZIEN! leerlingen en leerkrachten al daadwerkelijk verder? ZIEN! is hierbij alleen een middel, niet een doel. Door in te gaan op jullie vragen tijdens dit spreekuur in je eigen regio, hopen we jullie verder op weg te helpen.

Doel van het spreekuur

Voor een ieder die werkt  met ZIEN! heeft Driestar onderwijsadvies een gratis ZIEN!-spreekuur gepland. ZIEN! helpt je bij het invullen en observeren, maar wat doe je verder? Daar hopen we samen met jou, in je rol als leidinggevende binnen het schoolbestuur of ib’er op in te gaan tijdens het gratis ZIEN!-spreekuur.

Meld je aan!

Graag nodigen wij jou en je collega’s uit voor het spreekuur in jouw regio: Klik op de plaats van jouw voorkeur om je aan te melden.

Binnenkort organiseren we ook gratis spreekuren in Eindhoven, Groningen en Joure. Daarover volgt spoedig meer informatie. Op de hoogte gehouden worden? Stuur een e-mail naar Berthilde Knikker.

Meer nieuws