Cadeautip voor leerlingen 10-14 jaar en ouder 17 juni 2019

Op zoek naar een boekje om aan de leerlingen van jouw school mee te geven, bijvoorbeeld als cadeau voor het examen of voor het afscheid van groep 8? Denk eens aan het boek "Waarom ben jij gereformeerd? De geloofsbelij- denis voor tieners." Het boek legt in eenvoudige taal belangrijke delen van de Nederlandse Geloofdsbelijdenis uit.

Waarom ben jij gereformeerd? Veel tieners hebben geen antwoord op deze vraag. Ook al zijn ze gedoopt en opgegroeid in een kerk die de gereformeerde belijdenis hartelijk onderschrijft. Om de belijdenis dicht bij jongeren te brengen, schreven Henrieke Schimmel en Henk Vermeulen een boek waarin de Nederlandse Geloofsbelijdenis centraal staat. Ze gebruiken tal van praktische voorbeelden en hanteren een prettig leesbare stijl.

Bestellen

Mooi om dit boekje aan de leerlingen van jouw school mee te geven, bijvoorbeeld als cadeau voor het examen of voor het afscheid van groep 8. Het telt 128 pagina’s en kost € 14,95. De tekst van het eerste hoofdstuk kun je hier lezen. Het boek is te bestellen in onze webwinkel. Wil je meerdere exemplaren bestellen en meer informatie over korting? Neem dan contact op met Kees Codée.
 

Meer nieuws