Denk mee over onze toekomst 15 januari 2015

In het boekje 'Driestar educatief naar 2020' delen we onze koers voor de toekomst met jou. Denk je met ons mee?

Wij weten niet hoe de toekomst eruit ziet. Toch is het wel belangrijk om vooruit te kijken en keuzes te maken, zeker in deze snel veranderende maatschappij.

De ontwikkelingen in de samenleving hebben gevolgen voor het christelijk onderwijs en daarmee ook voor onze organisatie. Daar willen we als Driestar educatief op anticiperen, op weg naar 2020. We blijven onszelf, en bouwen door op wie we zijn. Vanuit de Bron, de Bijbel, als ontwijfelbaar Woord van God en vanuit het geloof dat Hij deze wereld in Zijn hand houdt.

De wereld van 2020

Waarom het jaar 2020? We kozen voor de oriëntatie op dit jaartal omdat 2020 ver genoeg weg ligt om creatief en ‘vrij’ te kunnen denken, maar tegelijkertijd dichtbij genoeg is om morgen al te beginnen met de voorbereiding hierop. In samenspraak met een aantal medewerkers en vertegenwoordigers van onze doelgroepen en achterban hebben we een koers bepaald, op weg naar 2020. Wie willen wij als organisatie zijn? Waar willen we naartoe? Welke keuzes maken we? De vragen zijn eenvoudig te stellen, maar lastiger te beantwoorden. We hebben ervoor gekozen ons op hoofdlijnen een integraal beeld te vormen van Driestar educatief in die wereld van 2020.

Geef je mening

In dit boekje is onze koers uitgewerkt in zeven kernachtige uitspraken, die op hun beurt weer zijn uitgewerkt in concepten die richting geven aan ons strategisch beleid. Over de gekozen koers willen we in gesprek gaan met al onze collega’s, met onze achterban, onze studenten en klanten. Met jouw inbreng kunnen we onze keuzes nog scherper maken. Want we zijn ervan overtuigd dat we voor onze omgeving het meest van betekenis kunnen zijn als we keuzes in gezamenlijkheid maken, maar ook dat we échte keuzes maken. Herkenbaar zijn met een sterke focus, dat willen we graag. Denk met ons mee!

Het boekje is te lezen op www.driestar-educatief.nl/toekomst. Wil je reageren? Stuur ons dan een e-mail

Meer nieuws