Wijzigingen in leerlijnenpakket leerlijnen jonge kind 1 juli 2015

Recent zijn enkele inhoudelijke wijzigingen doorgevoerd in het leerlijnenpakket leerlijnen jonge kind. Deze wijzigingen worden niet automatisch doorgevoerd in het pakket dat jullie gebruiken. Hier lees je om welke wijzigingen het gaat, en hoe je het zelf aan kunt passen.

Wijzigingen

Naar aanleiding van feedback van gebruikers en nieuwe inzichten zijn een aantal leerdoelen aangepast. Daarbij gaat het voornamelijk om het aanpassen van extra doelen naar basisdoelen en het wijzigen van het beheersingsniveau/de planning. Daarnaast zijn er een aantal termen aangepast. In dit document staan alle wijzigingen per leerdoel beschreven.

Beheer

Wil je deze wijzigingen ook aanpassen in je eigen leerlijnenpakket? Dat kan in de beheeromgeving van de leerlijnenmodule. Dit kan de applicatiebeheerder van ParnasSys op jullie school doen. Ga naar beheer > leerlijnen > klik op ‘bewerken’ achter het leerlijnenpakket ‘leerlijnen jonge kind’. Klik het leergebied en de leerlijn aan waar je leerdoelen wilt gaan wijzigen. Zoek nu het leerdoel op waar je wijzigingen voor wilt doorvoeren.

Vragen

Heb je vragen over deze wijzigingen of over het doorvoeren van deze wijzigingen? Dan kun je contact opnemen via e-mail.

Meer nieuws