Onderwijs naar 2020 voor leidinggevenden 8 september 2014

Onderwijs naar 2020. Dat is het thema van de dag die VGS en Driestar managementadvies op 3 oktober organiseren voor leidinggevenden in het primair en voortgezet onderwijs.

Op deze dag schetsen we een beeld van de laatste maatschappelijke, politieke en educatieve ontwikkelingen op het onderwijsterrein. Er staan vijf thema's centraal: bedrijfsvoering, governance, personeel, onderwijs en identiteit. 

Lezingen

Drs. S. Slagter, voormalig voorzitter van de VO-raad, spreekt over de maatschappelijke verwachtingen van het onderwijs in 2020. Drs. J. Otte, lid van het college van bestuur van de JFSG, houdt een lezing met als titel 'Op weg naar (leren) 2020 - Koers houden vanuit de basis'. Als laatste wordt de lezing 'Leidinggeven aan identiteit: grens- of kernbewaking?' gehouden door Drs. L.N. Rottier, voorzitter van het College van Bestuur van Driestar educatief. 

Workshops

Daarnaast zijn er drie workshoprondes, waarin bovengenoemde vijf thema's ruim aan bod komen. Het volledige programma van Onderwijs naar 2020 is hier in te zien. 

Inschrijven

Alle leidinggevenden in het primair en het voortgezet onderwijs kunnen zich inschrijven op deze website. Graag tot ziens op 3 oktober!

Meer nieuws