Handboek Christelijke opvoeding 11 februari 2014

Handboek Christelijke opvoeding: een must voor alle ouders van jongeren van 12-18 jaar. Hoe los ik die ruzie met mijn dochter op? Waarom vind ik het moeilijk om mijn bijna volwassen kind los te laten? Vragen waar je als ouders van pubers en jongeren tegenaan kunt lopen.

In dit derde deel van de serie Opvoedingshandboeken krijgen ouders handvatten aangereikt om ook te genieten van de periode waarin hun kind zich ontwikkelt tot een volwassene. Dit boek is ook geschikt voor mentoren op vo-scholen. Het is een overzichtswerk dat orthopedagogen en psychologen achter de hand kunnen houden om ouders naar te verwijzen. 

Aan deze uitgave werkten mee drs. P.A.J. van Dijke-Reijnoudt, preventiewerker bij ELEOS, dr. A. de Muynck, lector Christelijk leraarschap, verbonden aan Driestar hogeschool en dr. J. Stolk, emeritus hoofddocent Orthopedagogiek van de Vrije Universiteit te Amsterdam. 

Meer informatie

Meer informatie leest u op de website van de uitgever. Wilt u een recensie-exemplaar ontvangen? Neem dan contact op met Jenneke Nieuwenhuis.
 
Cursus of workshop over opvoedingsproblemen? Kijk voor meer informatie op onze themapagina.

Meer nieuws