Februari - tweedaagse conferentie voor directeuren 14 december 2015

Op 4 en 5 februari organiseert de VGS een tweedaagse conferentie voor directeuren uit het christelijk en reformatorisch basisonderwijs.

De conferentie, waaraan ook Driestar managementadvies deelneemt, concentreert zich op drie onderwerpen. Deze onderwerpen hebben te maken met het functioneren als directeur: leiding geven, toepassing en doorwerking van de identiteit en inzicht in maatschappelijke ontwikkelingen. 

Met het oog op de veranderingen zowel in de samenleving, binnen onze gezindte alsook de plannen van de overheid om de vrijheid van onderwijs anders te gaan invullen, is het van groot belang dat schooldirecteuren in gezamenlijkheid de relevante thema’s doordenken. De toekomst van het reformatorisch onderwijs staat niet los van de verbondenheid aan elkaar.

Bijzonder is ook dat de collega’s van het reformatorisch onderwijs uit Noord Amerika aanwezig hopen te zijn. Voor hen zal voor vertaling worden gezorgd. Voor de directeuren uit Nederland een goede gelegenheid nader kennis te maken met het onderwijs over zee.

Meer informatie is te vinden op de website van VGS

Meer nieuws