Ben jij al ZIEN!-expert? 2 april 2015

Meld je nu aan voor één van de ZIEN!-Experttrajecten in het nieuwe cursusjaar. Tijdens deze tweedaagse scholing leer je veel over de inhoud van het ZIEN!, de (groeps)profielen én het begeleiden van je team. Zo heb je alles in huis om je team te leren hoe ze ZIEN! optimaal in kunnen zetten!

Inhoud

Tijdens dit tweedaagse scholingstraject verdiep je je allereerst inhoudelijk in ZIEN! en het sociaal-emotioneel functioneren van leerlingen. Door deze verdiepingsslag ben je in staat om vragen van leerkrachten te beantwoorde en vervolgstappen te zetten in de implementatie van ZIEN! op je school. 
Daarnaast leer je hoe je een team begeleidt, en hoe je samen met een leerkracht in gesprek gaat over het profiel van zijn groep. De deelnemers zijn enthousiast over de werkvormen die ze aangereikt krijgen om in hun team te gebruiken.
Meer weten over het Experttraject? Klik hier om verder te lezen.

Data en aanmelden

Ook in het nieuwe cursusjaar 2015-2016 geven we je weer de mogelijkheid om het ZIEN! Experttraject te volgen. Zowel in het najaar als in het voorjaar zijn er verschillende mogelijkheden om dit traject te volgen. Klik hier voor de data en het aanmeldformulier.

Meer nieuws